De leukste cadeaus voor de feestdagen onder de 20 euro

Klein, handig en vooral leuke hebbedingen. Vogue zocht naar de leukste cadeautips onder de 20 euro.

vogue cadeaus onder €20
vogue

De feestdagen zijn de meest gezellige dagen van het jaar, toch? De enige druk die dan nog op onze schouders ligt, is het vinden van een mooi cadeau en dan het liefst eentje die binnen je budget past. Vogue deed een speurtocht, op zoek naar de leukste kerstcadeaus onder de twintig euro. Zo maak je dit jaar tijdens de kerstdagen niet alleen je naasten blij, maar ook je portemonnee.

Klein cadeau, groot gebaar

Wie een grote sociale kring heeft zal het dilemma herkennen: terwijl de wensenlijstjes je rond de oren vliegen vraag je je af hoe je het financieel gaat overleven tijdens de kerstdagen. Want niets leuker dan iemand blij maken met een fantastisch kerstcadeau, maar aan het einde van de feestdagen nog boodschappen kunnen doen is natuurlijk geen overbodige luxe. Daarom helpt Vogue je handje.Van het leerzame boek over de denk,- en voelwijze van millenials Is brak een gevoel tot stijlvolle zilveren oorbellen van Fashionology: om dit jaar de titel queen of gifting binnen te slepen hoef je niet diep in de buidel te tasten.

Toch wat extra euros over dit jaar en wil je grootser uitpakken? Bekijk dan onze cadeautips voor onder de honderd euro, of het lijstje met de musthaves van 2020 – zij het fashion of beauty producten – die bovenaan het wensenlijstje van team Vogue staan dit jaar. Liever een leuk cadeau voor onder de twintig euro? Bekijk dan onze cadeautips hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Oorringen
Fashionology

Fashionology

SHOP

2 Mini champagne
moët  chandon champagne brut impérial mini 200 ml
Moët

Moët Chandon

SHOP

3 Chubby Stick
Clinique

Clinique

SHOP

4 Wonderglow
Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

SHOP

5 Door millenials: 'Is brak een gevoel?'
Ingelien Veldkamp
6 Lipverzorging
Clarins

Clarins

SHOP

7 Extra Virgin Olive Oil
Neolea

Neolea

SHOP

8 scheurkalender 2021
Scheurkalender

Omdenken

SHOP

9 Douchschuim
Rituals

Rituals

SHOP

10 Nice Girls Don't Get The Corner Office
Lois P. Frankel

Lois P. Frankel

SHOP

11 Gezichtsroller
Yours

Yours

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping