model-timo-pan-krijgt-eigen-standbeeld-tijdens-mannenmodeshow-van-versace-214767
©Giordano Riccardo

De mannenmodeshows voor lente/zomer 2023 vinden plaats van 17 tot en met 21 juni 2022 in Milaan en zijn een must voor het internationale modevolk. De meest opvallende show was die van Versace, waar Donatella zaterdag overspoeld werd met applaus. De show had ook een Nederlands tintje: model Timo Pan liep mee en hij kreeg zelfs een eigen standbeeld van het Milanese modehuis. Scroll naar beneden om het beeld te bekijken.

Versace’s lente/zomer 2023 mannenmodeshow

De modellen van Versace’s lente/zomer 2023 show lijken op eigentijdse Griekse goden. “Wat ik zo leuk vind aan deze nieuwe generatie is dat ze graag durven. Je kunt zien dat ze nieuwsgierig zijn”, zei Versace enthousiast tijdens een preview in het chique hoofdkantoor in Milaan.

De mannenmodecollectie van Versace bevat racerback onesies, hernieuwde dubbelgelaagde getailleerde jasjes en oversized blazers in citroenkleurige latex. De modellen hadden gouden glitters in het haar en sommigen droegen zelfs gouden hoofddeksels (de nieuwe haartrend deze zomer?). ‘Versace, Versace, Versace’, galmde het klassieke Prince nummer na de show.

Timo Pan krijgt standbeeld in Milaan

Timo Pan, die tijdens zijn werk als steigerbouwer gescout werd door The Troopers, liep mee in Versace’s wereld vol goud en glitter. Naast kleding werden ook Versace-vazen en standbeelden getoond die de modellen onder hun arm droegen. Ook Timo krijgt een eigen standbeeld van het Milanese modehuis. Vind jij hem lijken?

©Sjaak Pul