victoria-beckham-eet-al-25-jaar-lang-elke-dag-dezelfde-maaltijd-270520
©Getty Images

Victoria Beckham staat bekend om haar intensieve trainingsroutine, en zegt over zichzelf dat ze een kieskeurige eter is. Maar wat eet ze dan wél? Echtgenoot David Beckham geeft daar in de podcast Ruthie’s Table 4 van Ruth Rogers antwoord op. Zo blijkt dat Victoria Beckham al 25 jaar lang élke dag dezelfde maaltijd eet.

Avondeten in huize Beckham

In de podcast Ruthie’s Table 4 van The River Cafe spreekt restaurantoprichter Ruth Rogers met een aantal beroemde stamgasten over hun relatie met eten door de jaren heen. In een van de afleveringen is David Beckham te gast, en vertelt hij over het avondeten in huize Beckham. Ook verklapt hij de favoriete maaltijd van zijn vrouw Victoria, die ze elke dag eet sinds hij haar meer dan 25 jaar geleden ontmoette.

“Ik hou nogal van eten en wijn, en als ik iets geweldigs eet, wil ik dat iedereen het probeert”, vertelt hij. “Helaas ben ik getrouwd met iemand die al 25 jaar hetzelfde eet!”

Victoria Beckham eet elke dag dezelfde maaltijd

Hoe Victoria’s dagelijkse maaltijd eruitziet? “Ze eet alleen gegrilde vis en gestoomde groenten; daar wijkt ze zelden vanaf”, legt hij lachend uit. “De enige keer dat ze waarschijnlijk ooit iets heeft gedeeld dat op mijn bord lag, was toen ze zwanger was van Harper, en dat was echt geweldig. Het was een van mijn favoriete avonden. Ik weet niet meer wat het was, maar ik weet dat ze het sindsdien niet meer heeft gegeten!”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zelf onthulde Victoria Beckham in de podcast dat ze een kieskeurige eter is. Zo komt er geen olie, boter of zelfs saus in haar dagelijkse maaltijden voor. En het favoriete comfort food van de voormalige Spice Girl? Een volkoren toast met zout erop.

Wat eet David Beckham?

David is daarentegen blijkbaar een grote kookfan, en maakte een bord tagliatelle met girolles, boter en parmezaan voor Rogers voordat ze de podcast opnamen. Een ander interessant punt uit hun gesprek is de toewijding van de voetballer aan gerechten uit de Joodse keuken, die hij als kind vaak at. “Elke zaterdag, als we op bezoek kwamen, had mijn oma de geweldigste kipnoedelsoep met matzemeelknoedels gemaakt. Daar ben ik mee opgevoed. En paling in gelei. Een van de grootste voordelen wanneer je van Oost-Londen komt is taart, puree en paling in gelei met likeur.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.