kim-en-kris-hebben-moeder-dochter-moment-in-matching-slipdresses-bij-victoria-beckham-269896
©Getty Images

Echte Kardashian-liefhebbers weten maar al te goed dat Kim Kardashian en haar moeder Kris Jenner een hechte band hebben. Andere leden van de beroemde clan (Kris heeft zes kinderen en twaalf kleinkinderen) grapten dat Kim de titel ‘favoriete dochter’ van Kris heeft. Dat leek vrijdag het geval te zijn tijdens Paris Fashion Week, waar de twee vrouwen de eerste rij bij de show van Victoria Beckham sierden in matching looks.

Kim Kardashian en Kris Jenner bij Victoria Beckham

Tijdens de lente/zomer 2024-show van Victoria Beckham, gehouden in het voormalige huis van wijlen Karl Lagerfeld, maakten Kim Kardashian en Kris Jenner indruk in gecoördineerde ensembles. Kim droeg een lavendelkleurige satijnen jurk die tot op de grond viel, (natuurlijk) ontworpen door Beckham. De jurk had delicate bandjes, een diep decolleté en een geknikte taille. Kim maakte haar look af met een ketting met een diamanten hanger en een paar zilverkleurige naaldhakken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Haar moeder woonde de show bij in dezelfde jurk, maar dan in opvallend zwart, met een bijpassend satijnen jasje met volumineuze mouwen. Kris droeg ook een opvallende diamanten ketting die leek op die van Kim. Kim en Kris, samen de belichaming van de uitdrukking ‘zo moeder, zo dochter’, slaagden erin om te schitteren als individuen terwijl ze er samen harmonieus – en glamoureus – uitzagen. Bovendien kon het paar toekijken hoe Kendall – het supermodel van de familie – de show afsloot in een strak pak en een oversized bril. Al met al een grote mode-overwinning voor de Kardashian-Jenners.

Kris droeg dezelfde slipdress als Kim, maar dan in het zwart
©Acielle/Style Du Monde
Kris droeg dezelfde slipdress als Kim, maar dan in het zwart.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.