loewes-nieuwe-geurkaars-laat-je-huis-naar-komkommer-ruiken-217009
©Loewe

De ultieme verwennerij? Dat moeten wel designer kaarsen zijn die de geur van luxe verspreiden in je interieur. Daarbij denk je hoogstwaarschijnlijk al snel aan zware, Chanel nr. 5-achtige parfums, maar niet als het aan Loewe ligt. Zo heeft het modehuis een nieuwe, frisse geurkaars gelanceerd binnen zijn collectie van op de tuin geïnspireerde home fragrances. De geur in kwestie? Komkommer.

Loewe lanceert nieuwe geurkaars

Het klinkt misschien niet direct heel high-end, maar de luxe geurkaars met komkommer van Loewe is gegarandeerd wishlist material. Alleen al van het ontwerp gaat het hart van designliefhebbers sneller kloppen: de frisse kleur groen in combinatie met het aangebrachte reliëf in het terracotta omhulsel is een lust voor het oog. Onderop valt de naam te lezen van Leo Wu – de Chinese acteur en Loewe’s wereldwijde merkambassadeur die in de campagne te zien is.

En die geur? Die belooft ook veel goeds. Jonathan Anderson, Loewe’s creative director, werkte samen met parfumeur Nuria Cruelles om de typische komkommergeur te creëren – al zij het minder intens. De kaars is gemaakt van natuurlijke was en heeft een zomers aroma van subtiele komkommer met frisse muntnoten. Dat maakt het home-item perfect voor het huidige seizoen, en het is tegelijkertijd een knipoog naar de ‘komkommertijd’.

Bijzondere geurkaarsen

De nieuwe komkommerkaars maakt onderdeel uit van Loewe’s geurkaarsencollectie. Die bestaat uit vrij bijzondere geuren, die stuk voor stuk kruidentuingevoelens oproepen. Zo is er een kaars met de geur van oregano, maar bijvoorbeeld ook van koriander en tomatenbladeren. Mocht je ervan houden: er is zelfs een heuse marihuanakaars.

Alle kaarsen zijn verkrijgbaar op de website van Loewe en Loewe Perfumes, naast een aantal geselecteerde offline verkooppunten.

Loewe geurkaars met komkommergeur
©Loewe
Loewe geurkaars met komkommergeur
©Loewe