kijk-binnen-in-het-gloednieuwe-huis-van-romee-strijd-228859
©ANP

Na jarenlang woonachtig te zijn geweest in New York is Nederlands supermodel Romee Strijd sinds enkele tijd weer permanent terug in Nederland. Samen met haar vriend Laurens van Leeuwen creëerde ze haar droomhuis, en na maanden bouwen en inrichten is het gezin nu eindelijk ingetrokken in de woning in Zuid-Holland. Hoe het eruitziet? Dat laat Romee zien in een home tour. Het model toont in een video voor eerst haar gloednieuwe huis.

Nieuw huis Romee Strijd

Op haar YouTube-kanaal publiceert het Nederlandse model een video waarin ze samen met Laurens een tour geeft door hun nieuwe woning. “Eindelijk is ons huis af. En we zijn er klaar voor om het aan jullie te laten zien”, zo stelt Romee. Wanneer het koppel door de woonkamer loopt, wordt al snel de interieurstijl van het koppel duidelijk: ingetogen kleuren, minimalistische meubels en natuurlijke materialen.

Na het zien van de woonkamer en de riante keuken gemaakt van natuursteen, volgt de bovenverdieping. Daar zien we de slaapkamer van Romee en Laurens en de kamer van dochter Mint. Ook kunnen we een glimp opvangen van de toekomstige babykamer van hun tweede dochtertje. Niet te missen is de walk-in-closet en de douche inclusief zitbankje. Daarna volgt de tuin inclusief zwembad en uitgebreide zithoek én een heuse private gym. Benieuwd geworden? Bekijk het gloednieuwe huis van Romee Strijd in de onderstaande video.