saint-laurent-komt-met-stijlvolle-lifestylecollectie-voor-je-volgende-vakantie-262267
©Saint Laurent

Suppen op een Saint Laurent-board? Ronddobberen op een enorme pool float van het modehuis? En dat alles ook nog eens vastleggen met een Lomography-wegwerpcamera? Het kan deze zomer allemaal, want Saint Laurent heeft een speciale lifestylecollectie gelanceerd, genaamd 37.2. Verwacht een heleboel zomerse interieur- en outdooritems die perfect zijn voor je aankomende vakantie.

De lifestylecollectie van Saint Laurent

Ontworpen door Saint Laurents creative director Anthony Vaccarello, omvat de collectie een exclusieve selectie van must-have lifestyleproducten. Veel items zijn gemaakt in samenwerking met andere merken. Zo zijn er kleurrijke luidsprekers van Lexon, wegwerpcamera’s van Lomography en glaswerk van Baccarat. De rest van de collectie bestaat uit artikelen met een hoog vakantiegehalte, waaronder strandlakens, draagtassen, houten spellen, baseball caps, zonnebrillen, hangsloten, swimwear en een knalgele pool float.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De spectaculairste items? Dat zijn ongetwijfeld de surfplanken en skate- en longboards, verkrijgbaar in op vintage geïnspireerde uitvoeringen met houteffect en meer moderne varianten in frisse tinten met kleurverloop. Als je in de verleiding komt om van je zomer een luxere aangelegenheid te maken, bezoek dan de Saint Laurent-website (waar je tevens de complete lifestylecollectie kunt bewonderen). Of breng een bezoek aan de Rive Droite-locatie van het modehuis, mocht je toevallig in Parijs zijn.

Koffiebeker van Saint Laurent
©Saint Laurent
Surfplank van Saint Laurent
©Saint Laurent
Speakers van Saint Laurent
©Saint Laurent