dit-zijn-de-mooiste-tassen-voor-de-winter-geselecteerd-door-vogues-redacteuren-234140

Gedurende het jaar zijn we onvermoeibaar op zoek naar die ene tas. Ruim maar niet te groot, klassiek maar niet doorsnee en van hoge kwaliteit, maar voor een goede prijs. Zijn we veeleisend? Absoluut niet. We vinden het alleen wél belangrijk om de juiste keuze te maken, en dat kost tijd en zoekwerk. Met de missie om de mooiste (en heus ook praktische) tassen voor het najaar te vinden, gingen onze Vogue-redacteuren aan de slag. Het resultaat? Tassen die al je looks complimenteren – van chic aan het kerstdiner tot low key op zondagmiddag.

De mooiste tassen voor het najaar

Zeven redacteuren selecteerden vijf tassen uit de wintercollectie van het merk LIEBESKIND BERLIN. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt het merk met haar designs een ode aan de contrasten en expressiviteit van de Duitse hoofdstad Berlijn. Dankzij de tijdloze (doch relevante) ontwerpen en een toewijding aan detail en kwaliteit, veroverde het merk de harten van onze redacteuren. Laat hun selectie je inspireren voor je eigen partylook of als cadeau aan jezelf of een ander.

De mooiste tassen voor het najaar

Vogue’s selectie

Altijd goed in zwart

Lara, online redacteur, kiest de Penelope 2 Crossbody S in zwart: “Mijn ideale tas is er een die ruim genoeg is voor al mijn dagelijkse essentials en tegelijkertijd klein genoeg is om de hele dag gemakkelijk over je schouder te dragen – net zoals deze zwarte variant van Liebeskind. De tas is compact maar er past toch meer in dan je zou denken, en dankzij de klassieke kleur is het een tas die ik overdag én ’s avonds kan dragen. De gevlochten schouderriem zorgt voor de perfecte, subtiele twist.”

Lara

De ideale aanvulling

Marjolein, online redacteur, kiest de Lennox Crossbody S in hemelblauw: “Normaal gesproken heb ik mijn tassen graag in neutrale tinten, maar voor dit zoete lichtblauwe exemplaar maak ik graag een uitzondering. De kleur trekt meteen de aandacht, evenals de vorm en het gevlochten hengsel. En aangezien een zwart pak een vast onderdeel is van mijn (feest)garderobe, is deze tas de ideale aanvulling.”

Marjolein

Een winning kleurencombinatie

Lisa, head of digital, kiest de Fab 3 Hobo in cinnamon: “Ik ben altijd dol op de combinatie van bruin met blauw, dus deze tas is voor mij een winnaar. Door die kleurencombi past hij ook nog eens bij heel veel looks. Extra pluspunt: je kan hem inzetten voor bijvoorbeeld een wat formelere kantoorborrel, of om een fonkelende partylook af te maken.”

Lisa

Dit beaamt Romée, videoredacteur: “Mijn look is nooit compleet zonder een tas die de mix aan stijlen in mijn fit als lijm aan elkaar verbindt. Deze LIEBESKIND-tas heeft zowel een klassiek als feminien cool kid-uiterlijk. Ik zou hem overdag combineren met een maxi-denimrok met oversized katoenen blouse en kitten heels, en ’s avonds met een pantalon met waistcoat, cowboylaarzen en satijnen sjaaltje.”

Romée

Functioneel en stijlvol

Susan, online redacteur, kiest de Patty Crossbody S in zwart: “Dit is een tas die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Functioneel, stijlvol én cool. Vooral het speels gevlochten handvat is een echte eyecatcher.”

Susan

Een nodige pop of color

Donna, social mediaredacteur, kiest de Fab 3 Hobo in oranje: “Tijdens de feestdagen valt de eerste keuze niet altijd op felgekleurde accessoires, maar tussen alle glitterjurken en donkergekleurde blazers door zorgt deze oranje tas voor de nodige pop of color. Ik draag bijvoorbeeld graag klassiekers als een (little) black dress, maar die breng je naar nieuwe hoogten door een gedurfde, sinaasappelkleurige schoudertas toe te voegen. Combineer ‘m met je nagellak, een koperkleurige lipstick of oranje oorbellen et voilà: de perfecte partylook.”

Donna

De wintercollectie

De tassen zijn onderdeel van de gloednieuwe Wintercollectie van LIEBESKIND BERLIN. In de collectie worden stoere, stedelijke designs afgewisseld met zachtere vormen. Daarnaast zorgen sterke kleuren als Digital Lavender, Neo Orchid en Mexican Peppers voor een welkome afwisseling in een verder ingetogen kleurenpalet. Alle tassen zijn gemaakt van duurzaam en verantwoord geproduceerd leer, afkomstig van leerlooierijen die gecertificeerd lid zijn van de Leather Working Group.

Marloes, eindredacteur, over de collectie: “Een tas is voor mij een onmisbaar item dat zowel praktisch is (lees: genoeg ruimte en een comfortabel hengsel) als mijn look helemaal afmaakt. Het blijft een uitdaging om een exemplaar te vinden dat aan beide eisen voldoet, maar deze collectie maakt dat ineens easy peasy.”

Marloes

Ben je benieuwd naar de wintercollectie van LIEBESKIND BERLIN? De mooiste tassen voor het najaar vind je op de website of in de LIEBESKIND BERLIN store op Koningsplein 11 in Amsterdam.