scandinavisch-design-franse-luxe-deze-twee-bekende-labels-ontwerpen-samen-een-moderne-kinderwagen-299513

Van mooie samenwerkingen worden we blij. En dan vooral als beide merken al hoog op onze verlanglijst staan. Word je binnenkort ouder en ben je nog op zoek naar een moderne kinderwagen? Zoek dan niet verder: deze twee merken hebben samen een tijdloze maar opvallende kinderwagen ontworpen.

Scandinavisch design, Franse luxe

Van die eerste wandeling door het park (of naar het einde van de straat en weer terug) tot een avondwandeling door de stad: je wil je kind natuurlijk comfortabel en veilig vervoeren. Wel zo fijn als de kinderwagen in kwestie dan praktisch én stijlvol is, zodat je er met veel plezier mee naar buiten wandelt.

Dat dachten het Scandinavische merk Stokke en het Franse luxemerk Bonpoint ook. Samen hebben zij de ideale, moderne kinderwagen ontworpen: de YOYO Bonpoint Beige. Bonpoint staat bekend om hun chique items met kenmerkende kersenprint, een dessin dat uiteraard ook verwerkt is in het ontwerp van de kinderwagen. Voeg daar het tijdloze design van het Noorse merk Stokke aan toe voor een samenwerking waar je als (aanstaande) ouder heel blij van wordt.

Moderne kinderwagen

De kinderwagen heeft, mede door haar beige kleur, een tijdloos ontwerp, maar valt tegelijkertijd op door het kersendessin. Je gebruikt ‘m met gemak voor langere tijd, want hij is zowel geschikt voor vlak na de geboorte als tijdens de peuter- en kleuterjaren. Je kind groeit er voorlopig dus niet uit. En ook niet onbelangrijk: de kinderwagen is licht en soepel, waardoor je ‘m met één hand in elkaar kunt klappen en in de auto kan leggen.

Krijg je niet genoeg van de kinderwagen en wil je nu het liefst alles in kersenprint? Er zijn nog veel meer items als onderdeel van de samenwerking te koop, van koffers tot knuffels. Je shopt de items uit de samenwerkingscollectie van Stokke x Bonpoint hier.

Kinderwagen en de andere items uit de collectie