behind-the-scenes-kijk-mee-met-deze-unieke-show-van-ronald-van-der-kemp-286257

In het monumentale Metzgebouw, op de hoek van de Leidsestraat en de Keizersgracht, vond eerder deze maand een bijzondere show plaats. Het pand wordt as we speak omgetoverd tot het nieuwste NIO House; een clubhuis waar gelijkgestemden kunnen werken, ontspannen en connecten. Het huis is nog niet open voor het publiek – Vogue mocht wel alvast een kijkje nemen op de construction site. In samenwerking met NIO en Ronald van der Kemp, organiseerde Vogue namelijk een bijzondere show. De ontwerper maakte van de gelegenheid gebruik om een selectie van eerdere couturelooks tentoon te stellen.

Show van Ronald van der Kemp

Vogue’s Lisa Goudsmit, head of digital, vertelt over de avond: “Amsterdammers, like myself, kennen dit iconische pand goed. Vroeger kon je vanuit de bovenste verdieping genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. De show van Ronald van der Kemp was verdeeld over alle zeven de verdiepingen. Op elke verdieping bewonderden we allerlei couturelooks uit eerdere Warderobes, oftewel collecties. Bovenin het torentje, dat ontworpen is door Gerrit Rietveld, stonden een aantal van zijn bijzonderste ontwerpen opgesteld. Daarnaast deelde NIO hun plannen voor de indeling van het toekomstige clubhuis – denk aan een galerij, art shop en restaurant. En geen zorgen, dat panoramische uitzicht is er nog steeds.”

De beelden van de spectaculaire show bekijk je hieronder.

Modeshow

Ronald van der Kemp show

Modeshow

Ronald van der Kemp show

Modeshow

Modeshow

Over de NIO Houses

Verspreid over de wereld vind je inmiddels 125 NIO Houses. Momenteel is er al één Nederlands clubhuis te vinden in onze havenstad: Rotterdam. En in 2024 opent een tweede clubhuis haar deuren, in het Metzgebouw in Amsterdam. De huizen zijn open voor iedereen. Vanzelfsprekend bewonder je er de NIO-auto’s, maar er is nog meer te doen. Zo bestel je er een lekkere lunch in het café, organiseer je een meeting in één van de vergaderruimtes, bewonder je kunsttentoonstellingen en lifestyle collecties, of bezoek je een van de vele evenementen die het clubhuis te bieden heeft.

Wil je op de hoogte blijven van de opening van NIO House Amsterdam? Download dan de app – inmiddels gingen ruim 25.000 gelijkgestemden je voor.

Fotografie: Ilsoo van Dijk