blake-lively-draagt-een-look-met-dierenprint-naar-de-michael-kors-show-en-nee-het-is-geen-luipaardprint-286194
©GETTY IMAGES

Na de Super Bowl keerde Blake Lively net op tijd terug naar haar woonplaats om het einde van New York Fashion Week mee te kunnen maken. Dat deed ze in een verrassende look met dierenprint. En nee, geen luipaardprint, maar giraffeprint.

Blake Lively draagt look met giraffeprint

Lively arriveerde met veel bombarie bij de herfst/winter 2024-show van Michael Kors in Chelsea. Samen met (onder anderen) Katie Holmes, Meghann Fahy, Gabrielle Union en Brie Larson zat ze op de met sterren bezaaide front row. “We zijn allebei California girls die in New York wonen”, grapte Lively over de ontwerper. “Hij was de eerste persoon die er voor me was, me erbij betrok en me uitnodigde voor feesten, dus ik zal altijd en eeuwig voor hem komen opdagen.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Blake Lively droeg een bruin-witte rok met giraffeprint en een bijpassende jas uit de lentecollectie van Kors. Onder haar jas droeg ze een bijpassend bruin geribd T-shirt, een panty en kniehoge laarzen. Ze combineerde de look met een bruine tas en oversized oorbellen en ringen.

‘Ik ben een hamsteraar’

Wat haar garderobe betreft, bouwt Lively een indrukwekkend archief op voor haar kinderen. “Ik ben een hamsteraar, maar ik noem het liever een verzamelaar”, grapte ze. “Het is echt een probleem. Ik moet ermee stoppen.” Tegenwoordig vindt ze het vooral leuk om in stukken van vroeger te duiken. “Ik ben echt gek op vintage kleding, dus ik ben momenteel op zoek naar veel tweedehands designer-stukken. Het maakt iets speciaal.”

Lively, die toegeeft dat ze sentimenteel is, waardeert het ook dat haar kledingstukken een vorig (zij het onbekend) leven voor haar hadden. “Ik wil altijd weten wie het gedragen heeft”, aldus de actrice. “Ik zou willen dat ik de persoon kon ontmoeten van wie ik het erf.” Gelukkig voor Lively zal ze, als het tijd is om haar kleding door te geven, zeker genoeg spannende verhalen te vertellen hebben.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.