blake-lively-channelt-haar-innerlijke-sporty-spice-tijdens-de-super-bowl-285883
©Getty Images

Blake Lively was zondagavond helemaal in de stemming voor de Super Bowl 2024. De actrice vergezelde vriendin Taylor Swift bij de wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers (en natuurlijk de haltime-show van Usher) in een outfit die bij haar past en waarvan we zeker weten dat Sporty Spice er trots op zou zijn.

Blake Lively bij Super Bowl 2024

Blake Lively droeg een oversized rood Balenciaga x Adidas-trainingspak naar de Super Bowl, compleet met rode naaldhakken met puntneus. Ze liet het jasje open en onthulde een korte, witte, geribbelde tanktop. Ze maakte de look af met een heleboel grote sieraden van Tiffany & Co. Denk aan een enorme stack armbanden van gemengde metalen om beide polsen en een dikke gouden ketting. Om in het thema ‘bigger is better‘ te blijven, droeg ze ook haar blonde lokken in volumineuze krullen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De actrice is geen onbekende op de tribune bij de Kansas City Chiefs. Zo heeft ze Swift meerdere keren tijdens het footballseizoen vergezeld bij het aanmoedigen van haar vriend, speler Travis Kelce. Ook nam Lively regelmatig haar man Ryan Reynolds mee.

Of Blake Lively bij de Super Bowl 2024 nu een eerbetoon bracht aan Mel C of Sue Sylvester, of zich gewoon in de teamkleuren van de Kansas City Chiefs kleedde – we zijn geïntrigeerd door haar kijk op het trainingspak.

Blake Lively bij de Super Bowl 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.