verrassing-alicia-keys-stapt-samen-met-usher-op-het-podium-tijdens-de-super-bowl-285869
©Getty Images

Alicia Keys zal altijd Ushers boo zijn – dat bewees het duo tenminste voor 65.000 fans zondagavond tijdens Super Bowl. De zangeres, songwriter, beautyondernemer en theaterproducent verraste de footballfans door tijdens de rust het veld op te komen in een prachtig rode bodysuit bedekt met kristallen.

Usher en Alicia Keys tijdens Super Bowl

Nadat Usher zijn halftime-show opende gehuld in een custom Dolce & Gabbana-look met het nummer Caught Up (een absolute banger) gevolgd door Love in this Club (nog een banger), draaide de camera dramatisch naar rechts. Daar zat Alicia Keys aan een knalrood gelakte piano onder een enkele spot. Gestyled door stylist Jason Bolden, droeg Keys een catsuit met Swarovski-kristallen van Dolce & Gabbana en een dramatische organza cape. Kortom, een look die perfect bij de piano paste.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Iedereen die de vroege zeroes heeft meegemaakt, wist meteen waarom ze daar was. Usher en Alicia Keys brachten tijdens de Super Bowl hun gezamenlijke hit My Boo ten gehore. Het nummer was onderdeel van Ushers ongelooflijk succesvolle album Confessions uit 2004.

Star-studded event

In een essay dat Keys in 2016 schreef voor de inmiddels opgeheven Lenny Letter, deelde ze dat ze geen make-up meer droeg. Hoewel ze onlangs aan Vogue vertelde dat haar relatie tot cosmetica in de jaren daarna weer was veranderd, leek Keys nog steeds makeup light (en glowy!) onder de lichten van het Allegiant Stadium te staan. (De beautylook was het werk van visagiste Dotti en het haar van haarstylist Fesa Nu).

Keys was slechts een van de vele gaststerren die Usher meebracht naar Vegas. Tijdens het optreden van Usher waren ook H.E.R., Ludacris en een groep ongelooflijk getalenteerde rolschaatskunstenaars aanwezig. De hits hielden maar niet op. Het behoeft geen uitleg waarom we zo snel mogelijk kaartjes gaan kopen voor Ushers nieuwe tour.

Alicia Keys op het podium tijdens de Super Bowl 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.