beyonce-verovert-new-york-fashion-week-door-verrassing-bij-de-show-van-luar-te-verschijnen-286190
©Getty Images

Dinsdagavond, toen mijn collega José Criales-Unzueta en ik de locatie in Bushwick naderden voor de Luar herfst/winter 2024-show, werden we tegengehouden door de beveiliging om ruimte te maken voor een bezoeker in een zwarte SUV. Een vrouw met een cowboyhoed op en een zilveren jasje met pailletten kwam uit de auto. We keken elkaar verbaasd aan. Zou het? Beyoncé bij Luar? In Bushwick?

De Knowleses in Bushwick

Het (meestal te coole) modepubliek begon te gonzen toen de geruchten over de aanwezigheid van Beyoncé bij Luar de ruimte overspoelden. Het was bovendien aannemelijk: haar neefje – Solange’s zoon Julez – zou in de show lopen. Natuurlijk, betoogden mensen, zou het heel goed kunnen dat Solange aanwezig is om haar zoon te steunen. Maar het idee dat Beyoncé, die niet vaak een verschijning maakt, op een dinsdag om 21.00 uur naar Bushwick zou komen, leek volkomen belachelijk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zoals voorspeld baande Solange zich een weg door de menigte – in een zwarte midi-jurk met cut-outs, een zwarte panty, zwarte slingbacks met puntneus en een zwarte zonnebril. De zangeres nam plaats bij de gereserveerde plekken naast ontwerper Christopher John Rogers.

Beyoncé bij de show van Luar

En uiteindelijk, toen de uitzinnige energie in de showruimte een hoogtepunt bereikte, verscheen Beyoncé zelf in een glinsterende zilveren blazer met bijpassende, dijhoge laarzen uit Gaurav Gupta’s recente lente/zomer 2024-couturecollectie. Queen B maakte haar look af met een oversized zonnebril, een holografische Luar-tas en natuurlijk een cowboyhoed. Ze werd omringd door een barricade van plichtsgetrouwe publicisten en beveiligers, onder wie haar oude beveiliger Julius, die een soort fandom voor zichzelf heeft opgebouwd, getuige de mensen die “Julius! Julius!” riepen. Bey arriveerde samen met haar moeder, mevrouw Tina Knowles herself.

Terwijl Julez over de catwalk liep, glimlachten de Knowleses van oor tot oor, en filmde Tina de catwalk, als de grootmoeder die ze is. Ze waren net als alle andere trotse familieleden – alleen dan met veel meer beveiliging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)