van-cocktail-tot-feestlook-vogues-yeliz-cicek-geeft-tips-voor-stijlvolle-feestdagen-234127

Hoe steek je de feestdagen in een stijlvol jasje? Om je smaakpapillen én feestlook te laten sprankelen, heeft BACARDÍ het ultieme inspiratieplatform voor stijlvolle feestdagen ontwikkeld. De benodigdheden om het leven te vieren? Fijn gezelschap, lekkere cocktails, good food, prachtige tafelstyling en een playlist waar je u tegen zegt. Vogue’s hoofdredacteur Yeliz Çiçek en chef-kok London Loy geven tips om dat alles stijlvol aan te pakken.

Stijlvolle feestdagen

Het leven vier je tijdens de feestdagen met vrienden en familie. De juiste styling maakt een gelegenheid als deze compleet. Daarvoor doen we maar al te graag inspiratie op. Niet alleen om uit te pakken met outfits, maar ook met tafelstyling, fijne playlists en moderne gerechten. Langer zoeken hoeft niet. BACARDÍ heeft namelijk het ultieme recept om tijdens de feestdagen het leven te vieren. Ze ontwikkelden een feestelijk inspiratieplatform met een Cubaanse touch: The Table of Ocho.

In samenwerking met chef London Loy zetten ze de ultieme tafelstyling, cocktailrecepten, playlists en gerechten op een rij. Stuk voor stuk geïnspireerd op de aged rum BACARDÍ Reserva Ocho. Een gelaagde en zachte drank die tot voor kort enkel door de Bacardí-familie werd gedronken. Een exclusieve drank dus, maar deze december wellicht ook op jouw dinertafel te vinden.

Vogue’s Yeliz Çiçek, tevens ambassadeur van BACARDÍ, geeft op haar beurt tips voor de ultieme feestlook – en de kans is groot dat jij de volgens Yeliz ultieme feestitems gewoon in de kast hebt hangen.

Chef’s kiss

“Lekker koken is mijn passie en tijdens de feestdagen ga ik echt all out voor vrienden en familie. Ik schotel geen traditionele gerechten voor, maar altijd een verrassend en kleurrijk menu. De gerechten voor Table of Ocho zijn geïnspireerd op BACARDÍ Reserva Ocho en de Caribische keuken, en perfect te combineren met de cocktails. Soul food op een sophisticated manier”, vertelt chef London Loy. Overigens matcht de chef bij elk gerecht een specifieke cocktail voor de ultieme food pairing. Geloof ons, die wil je proeven.

bacardi

Tips van Vogue’s Yeliz

Als ambassadeur van BACARDÍ geeft Yeliz haar ultieme tips voor je feestlook. “Het witte overhemd is een perfect basisstuk, ook tijdens de feestdagen. Combineer ‘m met een zijden of volumineuze rok voor een feestelijke look. New years eve, kerstborrel op kantoor of etentje bij een van je vrienden thuis? De klassieke little black dress is ook altijd goed. Ga je toch liever voor wat anders? Combineer een mooi op maat gemaakt pak of wollen rok met gekleurde hakken. Eén item gaan we bij uitstek veel zien deze feestdagen: het korset. Sexy en chique tegelijkertijd. Draag een stoere blazer erover tijdens het diner, waarna je in je korset kunt gaan clubben.” Wees dus vooral niet bang om klassieke items een frisse en sexy touch te geven. En creatief te zijn, want de feestdagen zijn hét moment om uit te pakken.

Meer tips voor stijlvolle feestdagen of meer weten over het inspiratieplatform? Dat vind je hier. Geen 18? Geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Tafel styling - Bacardí