jennifer-lopez-vertelt-openhartig-over-haar-liefdesleven-in-vogues-73-questions-233204
©YouTube Vogue US

Als je JLo’s hit Jenny From the Block uit 2002 neuriet terwijl je op haar deur klopt, doet ze misschien wel open en geeft ze je een rondleiding door haar huis in Los Angeles. De Amerikaanse Vogue kan het weten: zij belden bij Jennifer Lopez aan om haar de welbekende 73 Questions te stellen.

Jennifer Lopez’ 73 Questions

Het geheugen van Lopez is indrukwekkend. Zo kan ze zich zelfs herinneren welke outfit ze droeg naar haar eerste première. Onder het genot van een kopje thee praat coverster Jennifer Lopez met Vogue in haar tuin over een aantal grote onderwerpen, zoals wat ze hoopt dat haar kinderen van haar zullen leren.

Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor leuke vragen, die Lopez gretig beantwoordt. Zo blijkt dat ze dol op kerst is omdat het “de meest sprankelende feestdag van het jaar” is, dat haar favoriete muziek om op te dansen salsa is, en dat haar perfecte dag uit lezen in bad bestaat. Heb je nog meer vragen over Lopez’ (liefdes)leven en carrière? Nou, gelukkig voor jou heeft Vogue er 73 gesteld. Bekijk al JLo’s antwoorden in de video hieronder.

De tekst gaat verder onder de video.

Vogue’s coverster

JLo prijkt op de cover van het decembernummer van de Amerikaanse Vogue. In een uitgebreid interview in het blad blikt de zangeres terug op haar leven en vertelt ze openhartig over haar kersverse huwelijk met Ben Affleck. Maar ook op muziekgebied staat Lopez momenteel vol in de spotlights: de zangeres kondigde onlangs, na bijna tien jaar, een nieuw album aan. Dat deed ze, zoals we van JLo gewend zijn, natuurlijk niet straightforward: voorafgaand aan de aankondiging zette ze al haar socials op zwart.

Haar nieuwe album, dat in 2023 uitkomt, is een vervolg op haar album This Is Me … Then uit 2002. De promovideo die JLo op Instagram deelt, start met een shot van een jonge Lopez. Wanneer de JLo uit de zeroes haar muts aftrekt, verandert ze in haar huidige zelf. Haar nieuwste album heeft dan ook de logische titel This is Me … Now gekregen. Het album telt dertien nummers, waarvan meerdere over haar huwelijk met Ben Affleck lijken te gaan. Zo prijkt er zelfs een nummer op het album dat ze voor Aflleck heeft geschreven, zo doet de titel Dear Ben pt. ll vermoeden. Maar ook andere nummers lijken over Lopez’ liefdesleven te gaan, zoals To Be Yours, Mad in Love, Hearts and Flowers en Greatest Love Story Never Told.

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.