jennifer-lopez-geeft-chique-twist-aan-de-traditionele-kersttrui-232798
©James Devaney/GC Images

Jennifer Lopez is al generaties lang een mode-icoon. Ze houdt van de retrolook en flirt maar wat graag met trends uit de jaren 70, 80 en 90. De vaak diepe decolleté is toch wel echt haar mode signature, op 53-jarige leeftijd is de zangeres nog altijd even sexy. Nu het seizoen van de traditionele kersttrui van start gaat, lijkt het erop dat JLo ook is bezweken voor de trend.

Jennifer Lopez draagt traditionele kersttrui

Jennifer Lopez, werd afgelopen week gespot – aan de arm van man Ben Affleck – toen ze het Winter Garden theater op Broadway verliet na het bijwonen van de musical The Musical Man. De Jenny from the Block-zangeres gaf een chique twist aan de traditionele gebreide kersttrui. Ze droeg de wollen sweater met fair isle print (traditionele breitechniek die wordt gebruikt om patronen met meerdere kleuren te maken, red.) van Ralph Lauren met een riem op een zwarte tule rok met split van hetzelfde merk. Het ensemble maakte Lopez compleet met een paar platform schoenen.

Nieuwe muziek 

Op 24 november kondigde Lopez een nieuw album aan. Eerder zette de zangeres al haar socials op zwart, waarmee ze al liet doorschemeren dat ze met een aankondiging zou komen. Het album is een vervolg op This Is Me … Then uit 2002 en heet – hoe toepasselijk – This is Me … Now. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe muziek van de zangeres verschijnt. Wél laat de zangeres weten dat het album 13 nummers bevat en dat er – zoals de titel Dear Ben pt. ll doet vermoeden – over haar man Ben Affleck gaat, iets wat ze in 2002 ook al deed.

In the mood voor een kersttrui? Dit zijn onze favorieten, ook die van JLo staat erbij.

Ralph Lauren Collection Fair Isle Cashmere Sweater

©Neiman Marcus

€ 1731

H&M Jacquardgebreide trui van mohairmix

©H&M

€ 139,00

Isabel Marant Gil Fair Isle wool-blend sweater

©Net-A-Porter

€ 395

Zara Tricot trui met Jacquard

©Zara

€ 39,95

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.