jennifer-lopez-kondigt-nieuw-album-aan-met-daarop-nummer-geschreven-voor-man-ben-232530
©ANP

Jennifer Lopez kondigt – zoals fans al vermoedden – een nieuw album aan. Eerder zette de zangeres al haar socials op zwart, waarmee ze al liet doorschemeren dat ze met een aankondiging zou komen. JLo, die al haar posts op Instagram archiveerde en haar profielfoto verwijderde, heeft nu weer één post: een promovideo voor haar nieuwe, bijzondere album.

Dat album is namelijk een vervolg op haar album This Is Me … Then uit 2002. De video start met een shot van een jonge Lopez. Wanneer de JLo uit de zeroes haar muts aftrekt, verandert ze in haar huidige zelf. Haar nieuwste album heeft dan ook de logische titel This is Me … Now gekregen.

De tekst gaat verder onder de Instagrampost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Nieuw album Jennifer Lopez

Het nieuwe album van Jennifer Lopez komt in 2023 uit – wanneer precies, laat de zangeres in het midden. Wel onthult JLo dat het album dertien nummers zal tellen, die ze in de caption onder de video alvast opsomt. Meerdere nummers lijken over haar huwelijk met Ben Affleck te gaan. Zo prijkt er zelfs een nummer op het album dat ze voor Aflleck heeft geschreven, zo doet de titel Dear Ben pt. ll vermoeden. Maar ook andere nummers lijken over Lopez’ liefdesleven te gaan, zoals To Be Yours, Mad in Love, Hearts and Flowers en Greatest Love Story Never Told.

Rob Haskell, de redacteur van de Amerikaanse Vogue die Jennifer Lopez sprak voor haar huidige coverinterview, mocht al enkele nummers van het nieuwe album beluisteren. In het uitgebreide interview in het blad doet hij kort verslag van de ruwe stukken muziek die hij te horen kreeg. “Er zijn klagende, beknopte nummers, reflecties op de beproevingen uit haar verleden en vrolijke jams die liefde en seks vieren. Het volstaat te zeggen dat het een soort nieuw hoofdstuk is van This Is Me… Then.” En daar heeft de redacteur dus helemaal gelijk in.

Carrière

Jennifer Lopez is weer volledig terug in de spotlights. Het album This Is Me… Now is haar eerste album in bijna tien jaar. Daarnaast timmert JLo ook flink aan de weg in Hollywood. Zo schittert de zangeres (slash actrice dus, tegenwoordig) deze winter ook in de film Shotgun Wedding, en volgend jaar in de film The Mother.