jennifer-lopez-draagt-bruidsjurk-van-galia-lahav-in-nieuwste-film-shotgun-wedding-230212
©ANP/Chris Pizzello)

In haar nieuwste film Shotgun Wedding is Jennifer Lopez opnieuw de bruid. Ze geeft deze keer niet het jawoord aan Ben Affleck, maar trouwt met Tom (gespeeld door acteur Josh Duhamel) op een tropisch eiland. Hoewel de film in het teken staat van het hectische huwelijk tussen de twee personages – aangezien het koppel gegijzeld wordt – gaat de aandacht vooralsnog vooral uit naar de prachtige bruidsjurk die JLo draagt. Die is namelijk van Galia Lahav, de Israëlische designer die ook de bruidsjurken van onder anderen Beyoncé, Daphne Groeneveld en Paris Hilton heeft ontworpen. Lopez droeg op haar eigen bruiloft(en) overigens creaties van Ralph Lauren en Zuhair Murad.

Jennifer Lopez draagt ​bruidsjurk van Galia Lahav

In samenwerking met kostuumontwerper Mitchell Travers ontwierp Galia Lahav een custom bruidsjurk voor Jennifer Lopez’ personage Darcy. Voor de actiekomedie Shotgun Wedding moesten meerdere kopieën – uiteindelijk werden het 28 replica’s – van deze jurk worden gemaakt. Travers legt uit waarom.

“Terwijl het verhaal van een perfecte wedding verandert in een hilarisch, chaotisch avontuur, verandert ook de prachtige bruidsjurk van Darcy. Als gevolg daarvan construeerde en creëerde Galia Lahav 28 jurken in slechts een maand tijd met behulp van speciale technieken en stoffen, zodat de jurk kon worden aangepast, gescheurd en getransformeerd in een look die geschikt is voor een glam actieheld”, aldus de ontwerpster. Fans kunnen het resultaat op 27 januari volgend jaar zien, op Amazon Prime Video.

Shotgun Wedding

In JLo’s nieuwste film Shotgun Wedding krijgt ’tot de dood ons scheidt’ een heel andere betekenis. Nadat de I do’s zijn uitgesproken, worden Darcy en Tom en hun eigenzinnige families gegijzeld. De twee moeten hun dierbaren zien te redden, mits ze elkaar niet eerst vermoorden. Bekijk hieronder de trailer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)