citytrip-of-verre-reis-gepland-deze-stijlvolle-koffers-zijn-jouw-ideale-reisgenoot-266194

Of je nu op flitsbezoek bij onze zuiderburen gaat of een ander continent bezoekt: een koffer is je belangrijkste reisgenoot. Hij draagt al rollend je dierbaarste bezittingen met zich mee en voelt bijna als een verlengstuk van je lichaam. Een duurzaam, stijlvol en praktisch exemplaar is dan ook geen overbodige luxe. Het Nederlandse reismerk NORTVI ontwikkelt hoogwaardige en duurzame reisbagage voor elk type reis. We zetten vier soorten bagage onder elkaar, waar je vol vertrouwen (en stijlvol) mee op reis kunt. Pick and choose.

Stijlvolle koffers

Citytrip

Wie een citytrip in het vooruitzicht heeft, zal hoogstwaarschijnlijk genoeg hebben aan een handbagagekoffer. Dit exemplaar met voorvak van NORTVI is in dat geval de beste keuze. Ook als je niet per definitie een light packer bent, kun je er alles in kwijt. Er is zelfs plek voor een 16-inch laptop in het waterbestendige voorvak. Daarnaast is hij uitgerust met fluisterstille wielen en is het lichtgewicht materiaal eco-vriendelijk én onbreekbaar. Like we said: de ideale reisgenoot.

Stijlvolle koffers voor elke reis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Front Pocket handbagagekoffer, € 239

(Zomer)vakantie

Ga je één of meerdere weken op vakantie, kies dan voor deze check-in koffer van NORTVI. Dit exemplaar is gemaakt van hetzelfde materiaal als de handbagagekoffer en heeft bovendien dezelfde, stille wielen. Met een inhoud van 77 liter kun je er je hele garderobe in kwijt: van kitten heel tot handtas. Daarnaast heeft de koffer een stijlvol, strak en luxe uiterlijk, dat je reislook perfect aanvult.

De ideale koffer voor op reis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check-in koffer 77 L, € 269

Lange reis

Voor de echte reiziger ontwikkelde NORTVI ook een check-in koffer in een groter formaat. De inhoud van 100 liter is geschikt voor een langdurige reis, waarbij je bijvoorbeeld kleding, schoenen en accessoires voor meerdere seizoenen nodig hebt. Vanzelfsprekend is deze koffer óók gemaakt van ijzersterke en eco-vriendelijke materialen.

Stijlvolle koffers voor elke reis

 

Check-in koffer 100 L, € 299

Nachtje weg

Blijf je dichtbij huis of wil je een stijlvolle reistas bij je koffer, dan is deze NORTVI Puffer Bag voor jou. Het model is volledig gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook hoef je je over ons onstuimige klimaat niet druk te maken; de tas is aan de binnen- en buitenkant waterafstotend. Het formaat is groot genoeg om al je essentials in kwijt te kunnen: een set kleding, toilettas, laptop, tijdschrift en waterfles.

Puffer tas voor op reis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puffer Bag, € 119

Over NORTVI

Hoewel de bovenstaande reisbagage ieder – letterlijk – een eigen bestemming heeft, zijn deze ontworpen vanuit een gemeenschappelijke overtuiging. Elk stuk uit de collectie belichaamt NORTVI’s toewijding aan duurzaam reizen dankzij het gebruik van kwalitatieve en eco-vriendelijke materialen. In combinatie met de levenslange garantie, kun je er dus op vertrouwen dat je een heel lang leven plezier hebt van je aankoop.

Het tijdloze design voldoet daarnaast aan de eisen van elke modebewuste reiziger. De reisbagage is naast een praktisch verlengstuk van jezelf, ook een high-end accessoire dat je persoonlijke stijl weerspiegelt.

Flagshipstore

Ga je binnenkort op reis, dan weet je met dit overzicht precies hoe je je moet voorbereiden – zie het als een leidraad. Afhankelijk van de lengte en bestemming van je reis, kun je ook kiezen voor een kofferset. Wil je alle reisbagage van dichtbij bekijken? Afgelopen maand opende NORTVI hun langverwachte flagshipstore in Amsterdam. Je shopt er naast deze stijlvolle koffers ook reisaccessoires als toilettassen en luggage tags.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Bekijk dan de collectie op de website.