zien-de-bruiloft-van-tish-cyrus-ja-de-moeder-van-en-dominic-purcell-in-malibu-266131

Afgelopen zaterdag trouwden Tish Cyrus en Dominic Purcell tijdens een kleine ceremonie voor familie en vrienden in het huis van Tish’ dochter Miley in Malibu, Californië. De manager en producer kwam voor het eerst in contact met de Prison Break-acteur via social media. “Ik gleed in Doms DM en de rest is geschiedenis”, vertelt Tish. “Het was liefde op het eerste gezicht voor ons allebei.” Hieronder zie je hoe de bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell eruit zag.

De bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell

De twee verloofden zich tijdens Thanksgiving vorig jaar. “Dom en Miley hebben alles gepland”, vertelt Tish. “Ze wisten dat we samen zouden zijn als gezin en dachten dat dit het perfecte moment was.” Tish kondigde de verloving later in april aan via Instagram, waarbij ze een foto plaatste van haar verlovingsring met smaragd, met het bijschrift: ‘Duizend keer… ja.’

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Wat betreft het plannen van de bruiloft, was Tish heel praktisch. “Eigenlijk heb ik alles zelf uitgezocht”, zegt de bruid, die samenwerkte met weddingplanners Edgar Hayrapetyan en Pat Pedraja. “Ik wist precies wat ik wilde en had het hele proces onder controle. Ik ben zo blij met hoe het is gegaan – ik zou niets willen veranderen.”

Twee bruidslooks

Voor haar grote dag droeg Tish een witte strapless kanten jurk met A-lijn rok van Netta Benshabu, die ze uitkoos met de hulp van haar stylist Bradley Kenneth. “Ik kon eigenlijk niet kiezen tussen twee jurken, dus droeg ze allebei. De jurk die ik tijdens de ceremonie droeg, was de meest romantische jurk die ik ooit heb gezien. Hij paste perfect bij mij. In de jurk voelde ik me hetzelfde als ik bij Dom ben: mooi. Zo laat hij me voelen.”

Tish onthulde een tweede jurk – een zijden look met spaghettibandjes en een split van Grace Loves Lace – voor de receptie. Dom koos voor een wit overhemd en een vintage broek van een film die hij net had afgerond. “Dom heeft zijn eigen unieke stijl, dus ik wilde dat alles wat hij droeg als hem voelde”, vertelt de bruid. De bruidsmeisjes hadden ijsblauwe jurken van Bec & Bridge aan en hielden boeketten met witte rozen en gipskruid vast. “Met de oceaan als achtergrond wist ik dat de blauwe kleur prachtig zou zijn”, zegt Tish.

‘Oprechtste liefde’

De hele dag draaide om de liefde tussen Tish en Dom en toen ze hun geloften uitspraken met ronddwarrelende witte rozenblaadjes en gasten die toekeken vanaf de overkant van het zwembad, was de liefde voelbaar. “Mijn hele leven heeft mijn moeder achter de schermen gestaan”, zegt Miley. “Zij was altijd degene die me klaarstoomde voor grote dagen. Eerst voor cheerleadingwedstrijden, daarna op sets of backstage voor een optreden. Ze heeft me altijd gesteund in mijn beslissingen. Het is een eer om nu die persoon voor haar te zijn.”

Daarom liep Miley met haar moeder mee naar het altaar. “Om haar zo gelukkig en verliefd te zien, is heel emotioneel”, zegt ze. “Dom en mijn moeder delen de oprechtste liefde. Bijna alsof het voor het eerst is, zo passend voor mijn moeder met haar jonge ziel. Sinds ze elkaar ontmoetten, zijn ze allebei omgekeerd ouder geworden. Op een of andere manier is mijn moeder nog mooier geworden. De dag was net zo bijzonder en magisch als zij. Naast haar staan en haar weggeven aan Dom is een moment dat ik de rest van mijn leven zal koesteren.”

“Het was alsof ik in een sprookje zat”, voegt Tish eraan toe. “Het meest romantische sprookje ooit.” Bekijk hieronder de foto’s van de bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell.

De bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell
©Kostya
1/10
Native Share
De bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell
©Kostya
2/10
Native Share
Tish in haar bruidsjurk
©Kostya
3/10
Native Share
De bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell
©Vijat Mohindra
4/10
Native Share
De bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell
©Kostya
5/10
Native Share
Tish en Dominic op hun grote dag
©Pat Pedraja
6/10
Native Share
Tish en Dominic kussen elkaar
©Pat Pedraja
7/10
Native Share
Tish en Dominic kussen elkaar
©Vijat Mohindra
8/10
Native Share
Tish in haar tweede jurk van de dag
©Vijat Mohindra
9/10
Native Share
De bruiloft van Tish Cyrus en Dominic Purcell
©Kostya
10/10
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.