prinses-amalia-gaat-voor-twee-herfstlooks-tijdens-het-formule-1-weekend-in-zandvoort-266145
©ANP /HOLLANDSE/HOOGTE /ROBIN UTRECHT

Verrassing! Koning Willem-Alexander en prinses Amalia brachten zaterdag een onaangekondigd bezoek aan de kwalificatie van de Formule 1. De volgende dag werden de royals op het circuit van Zandvoort vergezeld door koningin Máxima en prinses Alexia om Max Verstappen de ronde te zien winnen. Beide gelegenheden ging prinses Amalia warm gekleed voor het regenachtige weer en dat deed ze in deze twee herfstlooks.

Prinses Amalia tijdens Formule 1-weekend 

De kroonprinses ging zaterdag met koning Willem-Alexander op stap om een rondleiding te krijgen op het circuit van Zandvoort. Tijdens het vader-dochteruitje droeg Amalia een look die ons doet verlangen naar een pumpkin spice latte. Haar wollen overhemdjas met franjes van Mango is niet alleen budgetproof, het is ook de perfecte herfstlook. De jas was nadat de prinses ermee werd gespot dan ook binnen no time uitverkocht. Verder droeg Amalia een blouse met print, een donkere broek en een gevlochten clutch van Marina Raphael.

De volgende dag was prinses Amalia opnieuw bij de Formule 1. Dit keer met de rest van het koninklijke gezin (behalve prinses Ariane, die net in Italië is aangekomen voor het nieuwe schooljaar). Waar koningin Máxima en prinses Alexia kozen voor een simpele jumpsuit, ging Amalia opnieuw voor herfstachtige laagjes. De prinses droeg een witte manteljas die ze combineerde met een blouse van Zara, een donkerblauwe broek, witte sneakers van Veja en dezelfde tas als zaterdag.

prinses Amalia Willem alexander f1 grand prix nederland
©ANP SEM VAN DER WAL