model-talissa-benamou-over-haar-ideale-huidverzorging-de-glow-is-ongekend-272949

Model Talissa Benamou zag haar modellencarrière haast in rook opgaan toen ze last kreeg van acne. Nu ze haar ideale huidverzorging en behandeling heeft gevonden, deelt het model deze met Vogue.

“Jarenlang heb ik met acne geworsteld. Als fulltime model extra vervelend. Het was zo erg dat mijn werk eronder leed. Eindeloos heb ik onderzoek gedaan naar de juiste huidverzorging. Toen ik eindelijk dacht mijn acne onder controle te hebben, bleek mijn huid toch niet egaal genoeg om als model te kunnen werken. De reden waarom ik toen een roaccutanekuur heb gedaan, om definitief van acne verlost te zijn. Helaas werd mijn huid hierdoor blijvend droog – weer een huidprobleem erbij.”

“De oplossing vond ik in het H.A. Intensifier Serum en de Triple Lipid Crème van SkinCeuticals. Ze zorgen ervoor dat mijn huid goed gehydrateerd blijft en zacht aanvoelt, dus van droogte mooi geen last! Daarnaast onderging ik een Vital C facial bij Claus Holtz in Amsterdam”, vertelt Talissa. Deze specifieke facial versterkt de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en is gefocust op het creëren van een gezonde glow dankzij de hoge dosis vitamine C in de combinatie producten van de facial. Vitamine C is namelijk één van de krachtigste antioxidanten, die je in huidverzorging kunt toevoegen. Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen en zowel UV-A als UV-B straling. Daardoor helpt het huidveroudering tegen te gaan en fijne lijntjes aan te pakken.

Om de werkzame stoffen van het masker zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. Ter afsluiting van de behandeling volgt een voedend masker en een nabehandelingscrème. Ook krijgt Talissa een persoonlijke skincareroutine geadviseerd.

Talissa Benamou over haar zoektocht

“Als geboren Parisienne ben ik al lange tijd bekend met SkinCeuticals. De hoofdwetenschapper van SkinCeuticals, Dr. Pinell, deed jarenlang onderzoek naar de invloed van antioxidanten op de huid, waaronder vitamine C. Dit is een antioxidant dat huidschade, veroorzaakt door invloeden van buitenaf, neutraliseert. Hierdoor worden fijne lijntjes, huidveroudering en pigmentatie verminderd.

Skinceuticals heeft vitamine C voor elk huidtype: tegen hyperpigmentatie, voor de vette huid, voor de normale huid en voor de gevoelige huid. De bekendste is C E Ferulic. Zelf gebruik ik Phloretin C F. De glow die deze producten geven is ongekend. Daarnaast moet je zeker eens de Glycolic Renewal Cleanser proberen. Een milde facewash die dode huidcellen verwijdert en de huid lekker glad doet aanvoelen. Ik ben fan!”

skinceuticals

C E Ferulic is voor de droge tot normale huid. Silymarin is geschikt voor een huid met neiging tot acne en Phloretin C F helpt tegen pigmentatie. Dus heb je last van huidproblemen of ben je simpelweg benieuwd naar SkinCeuticals? Hier vind je meer informatie over de verschillende producten, kun je ze direct online bestellen of zien welke kliniek bij jou in de buurt zit.