jennifer-lopez-draagt-de-klassieke-witte-overhemdjurk-op-de-jlo-manier-270251
©Getty Images

Als we de garderobe van Jennifer Lopez zouden moeten vatten in een capsule wardrobe, dan zou deze bestaan uit een Birkin-tas, een jeans met wijde pijpen, een oversized zonnebril, een vloeiende maxi-jurk en een T-shirt (misschien met een inspirerende quote). Qua schoenen zien we haar vooral in een paar platformhakken of laarzen. Bloemen, breisels en bodyconjurken zijn ook heel gewoon voor de zangeres. Maar iets wat duidelijk niet bij Jennifer Lopez past, is een witte overhemdjurk.

Dus toen JLo een foto op Instagram plaatste waarop ze een golvende, witte overhemdjurk draagt, kwam dat nogal als een verrassing. Maar zoals we van JLo gewend zijn, maakt ze ook deze look geheel eigen.

Jennifer Lopez in witte overhemdjurk

Op de foto draagt ze een poplin Schiaparelli-jurk, compleet met pofmouwen en de surrealistische gouden knopen van het merk. De knopen bevatten veel van Elsa Schiaparelli’s herkenbare motieven, waaronder de letter ‘S’, het beroemde sleutelgat van het Franse huis, ogen en andere lichaamsdelen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op dit gouden thema borduurde Lopez verder. Zo voegde ze aan haar look Schiaparelli’s wimperoorbellen met strass-steentjes toe, een sculpturale gouden clutch van Cult Gaia en een paar reflecterende, gouden Dolce & Gabbana-platforms, die haar 1,75 meter lange gestalte een flinke boost geven. En natuurlijk, wat is er meer on brand voor Jennifer Lopez dan een enorme zonnebril?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)