kate-moss-lily-james-jourdan-dunn-en-twiggy-stralen-in-holidaycampagne-van-charlotte-tilbury-226935
©Charlotte Tilbury

Je weet dat de feestdagen eraan komen als Charlotte Tilbury haar holidaycampagne heeft gelanceerd. Ook dit jaar pakt het beautymerk uit met veel glitters en glimmers – alles om de befaamde glow te krijgen waar Tilbury zo bekend om staat. In de hoofdrol van de ultraglamoureuze campagne? Niemand minder dan icoon Kate Moss, actrice Lily James, model Jourdan Dunn en living legend Twiggy.

Charlotte Tilbury holidaycampagne

Het mag dan nog ruim twee maanden duren voordat het kerst is; de beelden van Charlotte Tilbury’s holidaycampagne laten ons voelen alsof het al zover is. De campagne is geïnspireerd op het Studio 54-tijdperk en dat is goed te zien. Met volumineuze kapsels, fonkelende oogmake-up en perfect gestifte lippen schitteren Kate Moss, Lily James, Jourdan Dunn en Twiggy harder dan welke discobal dan ook.

Waar James de belichaming is van de zwoele Pillow Talk-lijn van het merk, geeft Dunn met haar roze glittereyeliner inspiratie voor een partylook met een twist. Twiggy, een van de beroemdste modellen uit de jaren 60, steelt de show op 73-jarige leeftijd met een pony, roze smokey eye en glanzende lippen.

Iconische look van Kate Moss

De look van Moss is extra bijzonder: haar weelderige krullen en blauwe glitterende oogschaduw zijn een herinterpretatie van de 30ste verjaardagslook van het supermodel uit 2004. Destijds maakte Moss een weergaloze verschijning in een middernachtblauwe avondjurk met pailletten die actrice Britt Ekland voor het eerst droeg op de première van The Man with the Golden Gun in 1974. De jurk was perfect voor het thema van het feest, The Beautiful and Damned, een eerbetoon aan F. Scott Fitzgeralds wereldberoemde verhaal.

Bekijk hieronder de feestelijke campagnebeelden.

Kate Moss
©Charlotte Tilbury
Kate Moss
Lily James
©Charlotte Tilbury
Lily James
Jourdan Dunn
©Charlotte Tilbury
Jourdan Dunn
Twiggy
©Charlotte Tilbury
Twiggy
Kate Moss, Lily James en Jourdan Dunn in de holidaycampagne van Charlotte Tilbury
©Charlotte Tilbury
Kate Moss, Lily James en Jourdan Dunn