kate-moss-lanceert-eigen-wellnessmerk-dit-is-alles-wat-we-weten-220775
©AFP

Na beroemdheden als Gwyneth Paltrow, Halle Berry en Hailey Bieber stapt ook Kate Moss in de wellness-industrie. Het supermodel lanceert een eigen wellnessmerk met de naam Cosmoss by Kate Moss.

Kate Moss komt met eigen wellnessmerk Cosmoss

Na een carrière vol feestjes doet Kate Moss het de laatste jaren rustiger aan. Ze is al een langere tijd nuchter en brengt haar vrije dagen het liefst tuinierend door, bij haar landhuis in het Engelse Cotswolds. Nu wil het supermodel haar nieuwe levensstijl graag overdragen aan anderen, en dat doet ze met een nieuw wellnessmerk.

Via het Instagramaccount van het nieuwe merk kondigt Kate Moss de lancering van Cosmoss aan. Het account plaatst verschillende foto’s en video’s van Moss, en afbeeldingen met woorden als ‘verjonging, balans, genezing’ en ‘ziel, sensueel, zelfbewust’. Bij een van de Instagramfoto’s luidt het bijschrift: “Cosmoss is gebaseerd op de buitengewone levenservaring van Kate Moss – klaar om haar reis van zelfacceptatie te delen en vrij zichzelf te zijn. Elk Cosmoss-product is zorgvuldig vervaardigd met het oog op welzijn, met behulp van krachtige, natuurlijke stoffen. Elk ritueel opent een deur naar balans, herstel en liefde. De geur Cosmoss vernieuwt en completeert.”

Cosmoss zal dus een merk zijn met meerdere wellnessproducten. Om wat voor producten het precies gaat, blijft nog mysterieus. Volgens geruchten op het internet zal de lijn in ieder geval een kruidenthee en CBD-gezichtsoliën bevatten. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om hier achter te komen, want het merk wordt al op 1 september gelanceerd.

Eerste merk van Kate Moss

Kate Moss heeft al jarenlang een eigen agency, en onlangs werd ze de creative director van Diet Coke, maar Cosmoss is het eerste eigen merk dat het model op de markt brengt.