elizabeth-hurley-en-haar-zoon-damian-gaan-voor-matching-bombshell-blow-outs-in-londen-302950
©Getty Images

Lange lengtes, benijdenswaardige glans en enorm veel volume… Het is je vergeven als je denkt dat we alleen de geweldige blow-out van Elizabeth Hurley voor het V&A-zomerfeest van deze week beschrijven, maar hetzelfde geldt voor haar zoon Damian die zijn moeder vergezelde.

Elizabeth Hurley en zoon Damian met matching kapsels

Moeder Elizabeth Hurley en zoon Damian poseerden samen op de rode loper en showde dezelfde bombshell blow-outs. Voor Elizabeth waren het lange golven die haar kenmerkende smokey eye accentueerden. En voor Damian? Een kortere, springerige bob die werd gekenmerkt door zwierige laagjes. Tel daarbij hun vlekkeloze huid en strakke kaaklijnen op, en de glamour was compleet. Met andere woorden: de uitstekende genetica van de familie was overduidelijk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het paar is zo close dat Damian bij zijn recente regiedebuut voor de film Strictly Confidential zijn moeder regisseerde in een seksscène. Na het schrijven van het script besloot hij dat hij haar nodig had in de planningsfase, terwijl hij zich afvroeg hoe hij de film sexier kon maken. “Het was volkomen logisch om mijn machtige moeder te smeken – smeken – om mee te doen”, vertelde hij eerder aan de Britse Vogue.

Ze zijn het unieke moeder-zoonduo waarvan je nooit wist dat je het nodig had. We kunnen geen genoeg krijgen van deze twee.

Elizabeth Hurley samen met haar zoon Damian in Londen
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.