anne-hathaways-eenvoudige-truc-voor-vollere-lippen-daar-heb-je-alleen-een-haarspeld-voor-nodig-302889
©Getty Images

Anne Hathaway is officieel in haar Gen Z era. Sinds ze begin mei een account aanmaakte op TikTok heeft de actrice ons voorzien van drie video’s. De recentste, die ze filmde op de set tijdens de opnames van een Shiseido-campagne en dinsdag op het platform deelde, is zeker de moeite waard om te kijken.

Zo krijg je volgens Anne Hathaway vollere lippen

De actrice verwelkomt ons op ‘LipTok’ terwijl ze in de stoel van haarstylist Adir Aberge zit. Hathaway vertelt dat ze het gevoel heeft dat haar bovenlip er een beetje ‘verlept’ uitziet. Het trucje dat ze vervolgens gebruikt om dit in een handomdraai te veranderen, is eenvoudiger dan je denkt. Wie weet wordt dit wel jouw nieuwe one minute lip reviver.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hathaway leent een haarspeld van de haarstylist en tikt ermee op haar lippen. De actrice vertelt dat deze tikkende beweging helpt om “de bloedsomloop in haar lippen op gang te brengen”, waardoor ze voller worden. Haar uitleg komt echter met een noodzakelijke waarschuwing: “Tik niet te hard, want dan kun je gaan bloeden.” Ook adviseert de actrice om geen ‘bobby pin’, maar een ‘hair pin’ te gebruiken voor het beste resultaat. (Voor wie het verschil niet weet: een ‘bobby pin’ verschilt van een ‘hair pin’ op basis van de grootte van de opening; een ‘hair pin’ is breder en meer U-vormig.)

Bekijk hieronder de TikTok-video van Anne Hathaway om de hele tutorial te bekijken.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.