ultieme-versace-muze-anne-hathaway-weet-het-verkeer-plat-te-leggen-in-new-york-295782
©Getty Images

Hier bij Vogue zijn we geobsedeerd door Anne Hathaway. Ze heeft niet alleen een aantal iconische personages gespeeld (elk modemeisje houdt van The Devil Wears Prada’s Andy Sachs), maar ze is ook een echte stijlster die het ene na het andere glamoureuze ensemble op de rode loper draagt. Haar kenmerkende stijl neigt naar verfijnd, maar haar meest recente look laat haar gewaagdere kant zien.

Anne Hathaway in rode jurk

Tijdens de perstour van haar nieuwe film The Idea of You in New York stal Anne Hathaway de show in een oogverblindende rode jurk van Versace die in het teken stond van bombshell glamour. Hathways strapless felrode jurk had gewaagde cut-outs en een zorgvuldig gestructureerd lijfje, aangevuld met een sierlijke sleep. De actrice verhoogde haar look met oogverblindende Bulgari-juwelen met diamanten en een paar rood fluwelen pumps.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de plot van haar nieuwste film: Hathaway speelt de rol van een 40-jarige alleenstaande moeder die een verrassende romance begint met een 24-jarige hartenbreker uit een boyband (gespeeld door de it-boy van het moment, Nicholas Galitzine). Dat maakt dit zinderende ensemble tot een toepasselijke keuze. We zien het graag.

Anne Hathaway draagt een rode jurk van Versace
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd dor Vogue UK.