anne-hathaway-draagt-een-fun-en-flirty-mini-jurk-tijdens-premiere-the-idea-of-you-290583
©Getty Images

De rode loper is een plek waar acteurs naartoe gaan om serieus genomen te worden. Daar ben je niet alleen een beroemd persoon met een contract bij Warner Bros, je bent zo toegewijd aan je vak dat je aan method dressing doet. Over het algemeen betekent dit ook dat mensen lange jurken en operahandschoenen dragen. Anne Hathaway – die haar kunst met een Oscar voor Beste Bijrol heeft bewezen – lijkt zich hier echter niets van aan te trekken. (Tenminste niet terwijl ze haar nieuwe romcom The Idea of You promoot, die gebaseerd is op een fanfictie van Harry Styles uit 2017). De actrice draagt een flirty mini-jurk en plateauhakken op de rode loper.

Anne Hathaway draagt mini-jurk en plateauhakken

“Om de een of andere reden praten we over coming-of-age verhalen als iets dat je overkomt in het vroegste deel van je leven. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb het gevoel dat ik blijf bloeien,” zei Anne Hathaway dit weekend tijdens de première van de film. “Ik wil niet in een hokje geplaatst worden van wat voor soort films ik moet maken vanwege mijn leeftijd, geslacht en omdat ik een Oscar heb gewonnen, ik wil plezier hebben, dammit!

Dit gevoel past Hathaway ook toe op haar garderobe. Tijdens de première droeg ze een met kristallen versierde mini-jurk uit de lente/zomer 2024-collectie van Patou. Ze combineerde die met platforms van Aquazzura en sieraden van Bulgari. In deze outfit zag ze eruit alsof ze haar verjaardag aan het vieren was in een cocktailbar. Vooral door de glamoureuze lovertjes die Amal Clooney ook draagt. Net als Anne is dit een vrouw die al lang geleden bewees dat flirty en vrouwelijke kleding niet ten koste gaat van iemands professionele prestaties.

anne Hathaway mini-jurk
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.