kaia-gerbers-va-va-voom-kapsel-op-het-met-gala-doet-ons-denken-aan-haar-moeder-in-de-jaren-90-297224
©Getty Images

Kaia Gerber koos voor een vertrouwde en familiaire haarlook voor het Met Gala 2024. Het model droeg op de rode loper een bouffant kapsel dat doet denken aan haar iconische moeder, Cindy Crawford, in de jaren negentig.

Nineties blow-out

In de jaren negentig droeg Crawford vaak een soortgelijke volumineuze stijl uit de jaren zestig – op de runway, maar ook off-duty. Deze nineties statementblow-out heeft een heuse cultstatus. Crawfords typische look, vaak met een zijscheiding en veel natuurlijke textuur, beleeft momenteel een renaissance op TikTok: gebruikers posten massaal moderne versies van het klassieke jaren negentig-kapsel, schreef de Amerikaanse Vogue eerder dit jaar.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat big hair de laatste tijd een grote comeback maakt. Denk aan de larger-than-life manen van Miley Cyrus tijdens de Grammy’s, en het achterover gekamde haar van modellen tijdens de recente lente/zomer 2024-show van Marc Jacobs.”

Kaia Gerber tijdens Met Gala 2024

Gecombineerd met haar witte Prada-jurk met pailletten zorgden Gerbers volumineuze lokken voor een eenvoudige maar verbluffende beautylook op de rode loper. De look benadrukte ook haar roze, ovale, diamanten oorbellen en bijpassende diamanten ketting.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.