gwyneth-paltrow-en-elle-fannings-matching-kapsels-zijn-de-definitie-van-stille-luxe-251411
©Getty Images

Niets schreeuwt meer wellness queen van Los Angeles dan een perfect uitgevoerde, gladde knot. Kijk maar naar Gwyneth Paltrow, die zondag een awarduitreiking in Los Angeles bijwoonde. En ze was niet de enige: Paltrow werd vergezeld door Elle Fanning, die bijna een identieke stijl droeg.

Gwyneth Paltrow en Elle Fanning

Tijdens het evenement droeg de Goop-ondernemer haar haar in een ultragladde stijl, met een zijscheiding en een lage knot. De stijl doet denken aan die van yoga- en pilatesfanaten, maar dan met een chique rode loper-twist. Bovendien sluit het kapsel perfect aan op de stille luxe-trend. Aan de ene kant is het een eenvoudige, ingetogen look, aan de andere kant gepolijst en elegant.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Elle Fanning koos voor een soortgelijk kapsel, maar ging voor een middenscheiding. Het mooie van zo’n achterovergekamd kapsel als dit, is dat het de aandacht vestigt op een stralende huid. Ander pluspunt is dat het op elke leeftijd werkt – Fanning is 25, Paltrow 50. Beiden zien er even elegant uit.

Accessoires en make-up

Het is ook een goede stijl om de lat wat hoger te leggen qua accessoires en make-up. Paltrows selectie van parel- en diamanten piercings en oorbellen was volledig te zien. Ondertussen bewijst Elle Fanning op haar beurt dat je dit kapsel elegant kan maken zonder accessoires. De actrice koos ervoor haar tijdloze look te combineren met een klassieke rode lip.

Gwyneth paltrow stille luxe kapsel
©Getty Images
elle fanning
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK