zo-krijg-je-het-perfecte-wavy-kapsel-a-la-meghan-markle-210324
©ANP

Is het jou ook opgevallen dat het haar van Meghan Markle altijd perfect lijkt te zitten? Daar is één man verantwoordelijk voor: George Northwood, de vaste hairstylist van Meghan. Van perfect opgestoken kapsels tot talloze looks tijdens hun koninklijke periode: Northwood creëert het ene fantastische kapsel na het andere bij de brunette.

Misschien wel het meest opvallend van allemaal zijn de perfecte glanzende golven van Meghan, die op de foto hieronder ook over haar crèmekleurige blazer van Brandon Maxwell vallen. Northwood vertelt ons hoe je deze look thuis kunt namaken.

Het perfecte wavy kapsel van Meghan Markle

Blow-dry het haar

“Dit is een meer gepolijste wave – nonchalant, maar met een luxe gevoel. Het is belangrijk om een goede basis in het haar te creëren, dus föhn het haar zachtjes. Als je voor een middenscheiding gaat, föhn dan de voorkant van het haar naar voren. Dit creëert een golvende beweging als je het haar daarna in tweeën deelt.”

Gebruik een grote krultang

“Werk met een grote krultang rond het hoofd, neem delen van het haar en krul ze. Draai het haar aan de voorkant weg van het gezicht en concentreer je op de middenlengtes in plaats van de aanzet en de punten om meer een golf dan een krul te creëren. Zodra je de tang uit elke sectie hebt gehaald, trek je het haar recht zodat het afkoelt in een zachtere plooi. Gebruik aan het eind je vingers of een borstel om door het haar te borstelen.”

Creëer glans

“Als het op producten aankomt, concentreer je dan op glans. Streef naar een luxe, glanzende finish. Glanssprays, crèmes of serums zijn geweldig om het glad te helpen maken.”

Meghan Markle tijdens de Invictus Games in Den Haag
©Getty Images
Meghan in Brandon Maxwell bij de Invictus Games.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK