nicola-peltz-keert-terug-naar-haar-roots-en-is-weer-brunette-217643
©Getty Images

Als je steeds weer een afspraak moet maken om je haar te laten kleuren, weet dan dat het omarmen van je roots nog nooit zo trendy is geweest. Van Andie MacDowell, die vorig jaar haar grijze lokken omarmde, tot Hailey Bieber, die haar kenmerkende Californische blonde coupe inruilde voor een natuurlijke kastanjebruine kleur. Nicola Peltz is het nieuwste bekende gezicht dat dit doet, nadat ze van platinablondine naar brunette is gegaan.

Nicola Peltz is weer brunette

“Terug naar mijn roots”, schrijft Peltz op Instagram bij een foto van haar frisse kapsel dat er moeiteloos chic en glanzend uitziet. Nicola’s haar werd geverfd door Daniel Moon, een kleurspecialist uit Los Angeles die ook Kristen Stewart onder handen neemt. De platinablonde lokken hebben plaatsgemaakt voor een warme, chocolade-achtige tint. Daarmee toont ze de transformerende kracht van een nieuwe kleur.

De kleur van Peltz past goed bij haar egale huid en lichtgroene ogen. De actrice kreeg dan ook veel complimenten van vrienden en van haar man, Brooklyn Beckham. Na een lichtere en heldere tint voor haar trouwdag – waarvoor ze Claudia Schiffer uit de jaren ’90 imiteerde – zou de bruine haarkleur wel eens een nieuw hoofdstuk kunnen inluiden voor de 27-jarige, die nog maar net terug is van haar huwelijksreis.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.