op-haar-64ste-maakt-sharon-stone-nog-steeds-betere-bikinifotos-dan-de-rest-217634
©ANP

Als we iemand mogen beschouwen als een eeuwige beautymuze, dan is het Sharon Stone wel. Dat bewees de actrice maar weer tijdens het Cannes Filmfestival dat in mei plaatsvond. Stone was helemaal in haar element op de rode loper en straalde als nooit tevoren. En we hebben inmiddels nieuw bewijs. Zo heeft de 64-jarige Sharon Stone de beste bikinifoto gepost die we in lange tijd gezien hebben.

Sharon Stone deelt bikinifoto

Met het hoofd naar achteren en lachend – Stone lacht altijd – poseert de actrice halfnaakt voor de camera. Ze draagt het minimale: een gestreepte sjaal, een gouden halsketting en een groen bikinibroekje met luipaardprint. Stone wordt gefotografeerd op een geplaveide binnenplaats ergens warm en zonnig – en boy, wat ziet ze er goed uit.

‘Dankbaar onvolmaakt op een perfecte dag’, schrijft ze in het begeleidende bijschrift, waarmee ze de reden onderstreept waarom we allemaal uitkijken naar haar posts. Ze is altijd optimistisch, weet hoe ze plezier moet maken en begrijpt impliciet dat schoonheid voortkomt uit gelukkig zijn en jezelf vieren – de rest volgt vanzelf.

En als er iets is dat ons eraan herinnert om hetzelfde te doen, dan is het de bikinifoto van Sharon Stone. You’re welcome.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Stone (@sharonstone)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK