nicole-kidmans-iconische-rode-krullen-maken-een-comeback-247761
©Getty Images

Nog maar een paar weken geleden stond Nicole Kidman met haar man Keith Urban op de rode loper van de Oscars. Uitgedost in zwarte lovers zag de 55-jarige actrice er zwoel en stralend uit, met langer en blonder haar dan we in lange tijd hadden gezien. Gestyled in een lichte golf zag Kidmans haar er natuurlijk uit – ze was een heuse beachy blonde bombshell.

Nicole Kidman terug naar roots

Maar, als we afgaan op de drie foto’s die ze dinsdag op Instagram plaatste, is Kidman teruggekeerd naar haar roots. De kenmerkende rode krullen van de ster zijn terug op de beelden, waarop ze er gelukkig en zelfverzekerd uitziet in een aquablauwe jurk.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Het lijkt erop dat Kidman heeft ontdekt dat andere beroemdheden de permanent als haarstijl omarmen. Iedereen, van Emily Ratajkowski tot Bella Hadid, experimenteert de laatste tijd met krullen (meestal met behulp van een dunne krultang, in tegenstelling tot de chemische aanpak uit de jaren tachtig). Kidman ís al in het bezit van natuurlijk strakke krullen – en droeg ze met trots in de jaren tachtig toen de permanent ook een opleving had. Zo heeft ze een streepje voor op de haartrend die deze zomer zal doorbreken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Krullen omarmen

In een interview dat ze op 46-jarige leeftijd gaf, zei de actrice dat ze haar natuurlijke krullen omarmt om haar jongste dochter, ook een krullenbol, te laten zien dat het iets is om te vieren: “Ik maak het bijna nooit meer steil, ik laat het lekker wild krullen”, zei ze. “Het kostte me veertig jaar, maar ik omarm mijn krullen nu.” En terecht, het staat haar geweldig.

Een foto uit 1989 van een jonge Nicole Kidman met krullen
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.