jennifer-aniston-is-altijd-al-de-koningin-van-de-neutrale-kleuren-geweest-247720
©Getty Images

Jennifer Anistons optredens ter promotie van haar nieuwe Netflix-komedie Murder Mystery 2 laten zien dat ze al sinds de jaren negentig vasthoudt aan haar garderobe. Aniston is een van die beroemdheden met een heel kenmerkende look: ze houdt het altijd klassiek met een neutraal kleurenpalet en nauwsluitende silhouetten.

Jennifer Aniston gaat voor neutrale kleuren 

Meestal kiest ze voor een zwart jurkje (zoals de Bottega Veneta jurk met ruches die ze eerder deze week droeg), maar daarnaast zijn andere neutrale kleuren net zo belangrijk voor Anistons dagelijkse en avondgarderobe. Niets straalt meer luxe uit dan een beige look en ook voor een interview met Good Morning America koos Aniston voor deze aanpak. Met succes.

Ze droeg een crèmekleurige vintage Gucci-jurk uit het Tom Ford-tijdperk met een prachtige jas op maat en Aquazzura-sandalen met bandjes in dezelfde neutrale tint. De actrice is al lang fan van vintage en droeg vorige week ook archiefmateriaal voor de première van haar film in Parijs: een champagnekleurige avondjurk met kralen van Celine en een veren bolero uit de lente/zomercollectie-2004 van Gucci.

Jennifer Aniston in vintage gucci jurk in champagne tint
©Getty Images

 

 

Het valt dus niet mee om foto’s te vinden waarop Aniston levendige kleuren of spetterende prints draagt, we zien haar vrijwel altijd in zwart, marineblauw, grijs en crème- of beigetinten. Een van de meest memorabele looks uit haar rode loper-catalogus? Dat is de golvende ivoorzijden vintagejurk uit John Galliano’s lente/zomercollectie voor Christian Dior in 1999 die ze droeg bij de SAG Awards 2020.