jennifer-aniston-draagt-vintage-friends-jurk-20-jaar-later-raakt-nooit-uit-de-mode-214331

Jennifer Aniston brengt Friends fashion terug. De actrice rockt een look uit de garderobe van Friends-collega én vriendin Courteney Cox. Het gaat om een zwarte kanten jurk met bloemen en V-hals die Monica Geller twintig jaar geleden in de serie droeg. Ze was op slag verliefd toen ze het exemplaar op de set zag hangen en nam hem stiekem mee. “Ik moest die jurk hebben en draag’m ook nog altijd”, vertelde ze destijds aan People Magazine. Ook nu heeft Jennifer de Friends-jurk voor de gelegenheid weer aangetrokken.

Jennifer Aniston in Friends-jurk

Pure nostalgie voor de fans. Jennifer showde dit weekend haar frisse nieuwe zomercoupe in de inmiddels beroemde Monica Gellar Friends-jurk. ‘Komt deze jurk je bekend voor?’, schrijft de actrice op Instagram. Ook haarstylist Chris McMillan – die zorgde voor Jennifers haarlook – deelt een foto van de jurk. Fans worden wild na het zien van ‘een stukje Friends’. Ook Courteney Cox zelf reageert met ‘cuties’.

Jennifer Aniston jurk Friends

Iconische items

“Die jurk is waarschijnlijk al vier keer in en uit de mode geweest”, grapte Courteney destijds tegen Jennifer. Maar de actrice zei vervolgens: “Al zal hij altijd in de mode zijn.” Ze heeft gelijk gekregen, want twintig jaar later is de jurk nog steeds even stylish.

Niet alleen de garderobe van Monica en Rachel bevatte overigens bijzondere iconische items, wat dacht je van Ross’ leren broek en het gordeldierkostuum? Friends gaat nooit out of style.