scarlett-johansson-beleeft-marilyn-monroe-moment-in-retro-jurk-en-met-bombshell-krullen-257961
©Getty Images

Scarlett Johansson geeft ons altijd de beste haarinspiratie. Onlangs werd de Avengers Assemble-actrice nog gezien met een nieuwe coupe, die ze debuteerde op het Cannes Filmfestival 2023. Haar recht geknipte blonde lob, met subtiele waves voor een moeiteloze look, was een verfrissende afwijking van de over the top looks die we gewend zijn te zien op de rode loper. Woensdagavond, bij de première van haar nieuwe film Asteroid City in New York, sloeg Scarlett Johansson echter weer een andere richting in wat betreft haar lokken.

Scarlett Johansson bij première Asteroid City

De actrice, die eigenlijk een brunette speelt in Wes Andersons langverwachte nieuwe film, voerde de glamour op en channelde haar innerlijke blonde bombshell met krullen geïnspireerd op het oude Hollywood. Haar haarstylist Jimmy Paul kamde haar Marilyn Monroe-achtige lokken naar één kant voor een romantische uitstraling.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In plaats van een klassieke rode lip en een cat-eye, hield Johansson de look eigentijds en fris voor de zomer. Dat deed ze met glanzende oogleden, een stralende huid en zachtroze lippen. De beautylook past perfect bij haar witte halterjurk uit Carolina Herrera’s Cruise 2024-collectie, die nostalgie uitstraalt dankzij het rozetdetail. In combinatie met haar Marilyn Monroe-krullen zorgt de look voor een Seven Year Itch-gevoel.

Bekijk Johanssons Marilyn Monroe-moment tijdens de première van Asteroid City in New York hieronder.

Scarlett Johansson beleeft een Marilyn Monroe-moment tijdens de Asteroid City-première in New York
©Getty Images
Johansson droeg een witte jurk uit Carolina Herrera's Cruise 2024-collectie.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.