the-white-lotus-ster-aubrey-plaza-ruilt-haar-bruine-lokken-in-voor-een-winterblonde-coupe-234854
©Getty Images

Aubrey Plaza zegende ons met vele memes dankzij haar optreden als Harper in het tweede seizoen van The White Lotus – haar resting bitch face was bijna gelijk aan Jennifer Coolidge’s constant verwarde gezicht. Maar nu heeft de actrice haar haarkleur drastisch veranderd – misschien om een streep te zetten onder de rol? (De veelbesproken finale van de serie werd deze week uitgezonden.) Enter Aubrey Plaza met blond haar.

Aubrey Plaza heeft nu blond haar

Plaza ruilt haar donkere lokken in voor een boterblonde tint. Ze debuteerde haar nieuwe look tijdens een optreden in Late Night With Seth Meyers op maandag. Met een diepe zijscheiding en losse golven is de nieuwe haarkleur van de actrice een ongebruikelijke keuze voor de koudere maanden – de meesten kiezen voor donkerder haar in de winter – maar het past goed bij haar huidskleur; winterblond staat haar goed.

Nu ze een stuk lichter is, ziet het haar van de ster er gezond en glanzend uit, wat geen geringe prestatie is na zo’n grote kleurverandering. Wil je de look zelf ook uitproberen? Om het haar gezond te houden nadat het gebleekt is, is het belangrijk om bindingsopbouwende formules in je haarverzorgingsroutine op te nemen. De Triple Bond Complex van Living Proof en de Bond Builder Lipid Shield van Philip Kingsley zijn twee goede formules om te gebruiken. En omdat de temperaturen momenteel ijzig zijn, moet je proberen je haar zoveel mogelijk te beschermen – bijvoorbeeld met een hoed of een hydraterende stylingcrème. Meer tips nodig? Die vind je hier.

Aubrey Plaza met blond haar
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.