Topmodel Liya Kebede showt hoe je een glammy avondlook creëert voor je volgende feestje

Op zoek naar een statement look voor een avondje uit? Topmodel Liya Kebede neemt je mee in haar beautyroutine voor een glammy avondlook. Haar ultieme essentials? Een goede wimperkruller (die ze nog altijd lastig vindt – “ik hoop dat ik mezelf niet ga knijpen”), de Volume Million Lashes Balm Noir mascara van L’Oréal (inclusief handige tip […]
Marjolein van den Brand

Op zoek naar een statement look voor een avondje uit? Topmodel Liya Kebede neemt je mee in haar beautyroutine voor een glammy avondlook. Haar ultieme essentials? Een goede wimperkruller (die ze nog altijd lastig vindt – “ik hoop dat ik mezelf niet ga knijpen”), de Volume Million Lashes Balm Noir mascara van L’Oréal (inclusief handige tip die Liya ooit hoorde van een make-upartiest) en, niet te vergeten, een prachtige lippenstift waarmee je gegarandeerd indruk maakt. Liya probeert er drie, allemaal uit de Color Riche Satin Lipstick-collectie van L’Oréal. Voor welke kleur ze uiteindelijk kiest, zie je in de video.

 

Meer van Liya zien? Lees ons interview met het topmodel in Vogue’s nieuwe juli/augustusnummer, dat nu in de winkel ligt en hier online te bestellen is.

 

Director: Lucas Flores Piran 

1st AC: Alex Cohen

Editor: Theo Rosenthal

Color: Pablo Finkelstein