doet-ze-even-rihanna-lanceert-fenty-beauty-binnenkort-in-deze-8-afrikaanse-landen-211451
©ANP

Rihanna groeit. En dan hebben we het niet over haar babybuik (ja, die groeit ook) maar over haar cosmeticabedrijf Fenty Beauty. De zakenvrouw deelt tegen het einde van haar zwangerschap nog even groot beautynieuws: Fenty Beauty is vanaf 27 mei beschikbaar in Afrika. “Dit is nog maar het begin”, laat ze via het persbericht weten. Hier lees je alles over de lancering.

Rihanna’s Fenty Beauty

Fenty Beauty is een van de weinige cosmeticabedrijven die vanaf de lancering – in 2017 – inclusiviteit waarborgt. Rihanna schokt dan ook de make-up industrie nadat ze Fenty Beauty foundations introduceert in 50 tinten. Rihanna is een zakenvrouw van haar woord.  Fenty Beauty was al in de schappen in Sephora locaties in de VS, Canada, Mexico, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Thailand, Maleisië, Australië, Singapore en het Midden-Oosten, maar ook online voor verzending naar meer dan 150 landen (waaronder Nederland). Volgens de Fenty Beauty website, is de missie van Fenty Beauty dat “mensen overal worden opgenomen”. En met overal, bedoelen ze ook Afrika.

This time for Africa

Via Instagram deelt Rihanna enthousiast het nieuws: “Het wachten is eindelijk voorbij!!! AFRICA – we trekken op!  wie is er klaar voor?! We hebben hard gewerkt om dit mogelijk te maken! We zijn vanaf 27 mei verkrijgbaar in Nigeria, Zuid-Afrika, Kenia, Namibië, Botswana, Ghana, Zambia en Zimbabwe bij lokale retailers! #FENTYAFRICA”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Nigeria, Zuid-Afrika, Kenia, Namibië, Botswana, Ghana, Zambia en Zimbabwe dus. Major!