dior-komt-met-een-drijvende-spa-op-de-seine-in-parijs-en-jij-kunt-meevaren-215032

Parijs maakt zich op voor de aankomende coutureweek. Van 3 tot en met 7 juli presenteren modehuizen hun nieuwe haute couturecollecties in de Franse hoofdstad. Mocht je niet tot de lucky few behoren die frontrow zit bij alle shows, dan valt er gelukkig nog een hoop ander leuks te beleven. Wat dacht je van een drijvende spa van Dior op de Seine? Ideaal voor iedereen die een stijlvolle wellnesscruise (niet te verwarren met de Dior Cruise-show) wel ziet zitten.

Dior opent spa op de Seine

Echte insiders weten natuurlijk dat Dior al een ultra-luxe spa heeft in het net zo luxueuze Cheval Blanc hotel in Parijs. In aanloop naar de coutureweek komt het modehuis met een varende versie van de spa. Zo organiseert Dior vanaf 29 juni een heuse wellnesscruise, de Dior Spa Cheval Blanc Cruise. Daar word je compleet in de watten gelegd met exclusieve massages en facials. De boot, met een bovendek dat is ingericht met Dior-homeware, zal aangemeerd liggen aan de Pont Debilly tegenover de Eiffeltoren.

Van 29 juni tot en met 13 juli kunnen liefhebbers een van de vier behandelingskamers boeken voor een lichaamsmassage of gezichtsbehandeling van 60 minuten. Na de behandeling kun je de cruise voortzetten in de binnenlounge of op het terras van het bovendek met een cocktail in de hand, terwijl je al het moois van Parijs kunt aanschouwen. De boot zal daarna terugvaren naar de haven.

Les Bains de la Samaritaine

Volgens WWD is de spaboot van Dior een eerbetoon aan Les Bains de la Samaritaine, een drijvend badhuis dat ooit op de Seine lag voor het Parijse warenhuis La Samaritaine. In dit badhuis kon je terecht voor stoombaden, hydrotherapie en cosmetische behandelingen. Het is onduidelijk wanneer het werd gebouwd. Wél weten we dat de baden in 1910 zijn verwoest tijdens de grote overstroming van Parijs.

Mocht je willen ontsnappen aan de alledaagsheid van het leven en zie je deze hemelse Dior-beleving wel zitten, dan moet je flink in de buidel tasten. Zo kost een massage 760 euro en kun je genieten van een facial voor 750 euro. Reserveren? Stuur dan een e-mail naar diorspacruise@diormail.com.

Hieronder vind je een voorproefje van wat je kunt verwachten van de cruise.

Dior spa
©Dior
1/5
Native Share
Dior spa
©Dior
2/5
Native Share
Dior spa
©Dior
3/5
Native Share
Dior spa
©Dior
4/5
Native Share
Dior spa
©Dior
5/5
Native Share