dior-viert-nieuwe-collectie-met-pop-upstore-in-rotterdam-211581
©©Kristen Pelou

Tot 17 juli viert Christian Dior de Fall 2022 collectie met een unieke pop-upstore in de Bijenkorf in Rotterdam. Maria Grazia Chiuri ontwierp een lijn op basis van visuele poëzie met fundamentele waarden. Denk aan verbondenheid en delen. Van intiem tot collectief, sport tot couture en levenskunst tot creativiteit.

Pop-upstore Dior

Deze uitzonderlijke locatie grijpt terug naar de set-up van Diors exclusieve defilé in Seoel – de eerste show van Dior in Korea – en laat de prêt-à-porter van het seizoen zien in een universum anno nu.

De onmisbare accessoires van het huis, zoals de Dior Book tote, de Dior Camp bag, de Diorquake clog, de Diorevolution mule of de D-Motion pump komen tot hun recht in een aparte pop-upstore, die zowel speels als modern is.

Skaters

De ruimte is opgebouwd uit houten architecturale modules die de contouren van een skateramp schetsen. Dit onder het motto ‘L’union fait la force’. In dezelfde inspiratie is er een skatebowl met skaters die live (!) gewaagde stunts uitvoeren. Als ode aan vrijheid en zelfbewustzijn, maar ook aan de collectieve energie die zo belangrijk is voor ontwerper Maria Grazia Chiuri. Leuk: de uitstalramen van De Bijenkorf worden ter gelegenheid van de opening getooid in de kleuren van Dior.

Bekijk hier de foto’s van de Dior pop-upstore:

Christian Dior Pop Up Store at De Bijenkorf in Rotterdam, Neitherland - Photo ©Kristen Pelou
©©Kristen Pelou