vogue-talent-zo-doe-jij-mee-aan-onze-talentenjacht-om-een-plek-te-krijgen-in-vogue-268963
©Vogue Talent, Fotografie: Sheila Pinas en Ricardo van Lachterop

Droom je ervan ooit in Vogue te staan met je eigen werk? En ben jij het nieuwe Vogue Talent? Wij schrijven een unieke competitie uit voor fotografen, stylisten en visual artists. Hoe je meedoet? Lees snel door.

Vogue Talent

Vogue Nederland is op zoek naar de nieuwe generatie creatives: creatieven die kans willen maken op een publicatie in het januari/februari 2024 issue. Ben jij fotograaf, stylist of visual artist? Maak dan de proefopdracht die Vogue heeft uitgeschreven en verstuur die vóór 12 oktober 2023. Alle verdere details over hoe je meedoet, vind je hier. ⁠

Vogue Talent biedt op deze bijzondere manier graag een podium aan jonge en/of opkomende makers. Fotografen, stylisten en visual artists die de toekomst zijn en waar wij in geloven. Dus, ben jij de nieuwe Casper van der Linden, de jonge fotograaf die al meerdere shoots deed voor Vogue Nederland? Wil jij de nieuwe Xavièra Aubri worden, onze fashion editor die ook reisreportages maakt? Of voel je je verwant aan Sheila Pinas, maker van deze bijzondere shoot in Suriname?

Geef je dan snel op. Je maakt niet alleen kans op een publicatie, maar krijgt ook coaching van professionals tijdens het traject.

Vogue Talent Scout wordt mogelijk gemaakt door Vogue NL x Spark Productions⁠. Het concept van je inzending blijft jouw intellectueel eigendom, tenzij het in Vogue wordt gepubliceerd.⁠