anne-hathaway-draagt-de-gewaagdste-pufferjas-van-deze-winter-238562
©ANP

Het is pufferseizoen! Tenminste, als je in een stad als New York woont. Een pufferjas is een must om je enigszins warm door de koude straten van Manhattan te navigeren, vraag maar aan Anne Hathaway. De ster liep vorige week door The Big Apple in een gewaagd (en nogal fashion-forward) exemplaar. Eentje die maar liefst 5300 dollar (een kleine 5000 euro) kost.

Anne Hathaway draagt gewaagde pufferjas

Hoewel je nooit de fout in kunt gaan met een eenvoudige, strakke zwarte puffer (of een van deze vijf modellen), pleit Hathaway voor een kleurrijk exemplaar, waarmee ze een gewaagd modestatement maakt. De puffer, bedrukt met twee verschillende bloemenprints (grafische prints die zijn geïnspireerd op prints uit het textielarchief in Como, Italië) komt uit de 2 Moncler 1952-collectie en kost om precies te zijn 5325 dollar. Slecht nieuws voor de liefhebbers: de jas is helaas uitverkocht.

Om de jas eruit te laten springen (al is dat niet heel moeilijk) combineert Hathaway hem met een strakke zwarte broek. Daaronder draagt ze zwarte leren veterlaarzen en in haar hand houdt ze een klassieke Chanel-tas. Haar zwarte pet matcht daarnaast volledig bij het edgy gevoel van de puffer – en is bovendien een waar eerbetoon aan de pet die ze droeg als Andy Sachs in The Devil Wears Prada. Life imitating art!

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.