bekijk-hier-de-backstagevideo-met-vogue-coverster-kelly-piquet-235556

Vogue’s januari/februarinummer is hier, met niemand minder dan Kelly Piquet op de cover. Voor de covershoot reisde Vogue af naar Brasilia, de hoofdstad van Brazilië, waar Kelly opgroeide. Neem een kijkje achter de schermen in de backstagevideo van de shoot, waarin het model onder meer vooruitblikt op het nieuwe jaar met vriend Max Verstappen en haar dochter Penelope.

De backstagevideo met Kelly Piquet

In de video vertelt het model hoe vereerd ze is om op de cover van Vogue Nederland te staan. “Het feit dat ik mag shooten voor Vogue Nederland – en dat uitgerekend in Brazilië, waardoor mijn roots met elkaar gemixt worden (Kelly heeft een Nederlandse moeder, red.) – is heel speciaal. Het is een onvergetelijke ervaring en een droom die werkelijkheid wordt.”

Daarnaast verklapt Kelly in de video dat de shoot vol fantastische outfits zit. “De looks die Vogue heeft uitgezocht, hebben voor een spectaculaire shoot gezorgd.” De video biedt tevens al een glimp van die fotoserie, die in het blad prijkt.

Vooruitblik op 2023

Ook vertelt Kelly dat ze uitkijkt naar 2023. “Ik wil een rolmodel blijven voor mijn dochter Penelope – ik ben heel trots op haar, ze is echt een fantastisch meisje. Voor Max hoop ik altijd alleen maar het beste. Ik blijf hem supporteren op elke mogelijke manier. Ik denk dat het een fantastisch jaar wordt.”

Bekijk hieronder de hele backstagevideo met Vogue-coverster Kelly Piquet. De volledige shoot bekijk je in Vogue’s nieuwe januari/februarinummer, dat vanaf 22 december in de winkels ligt en hier online te bestellen is.