beyonce-kwam-fashionably-late-bij-de-grammy-awards-en-verbrak-vervolgens-een-record-241109
©Getty Images

We kunnen wel stellen dat Beyoncé een van de meest verwachte gasten – oké, dé meest verwachte gast – was bij de Grammy Awards 2023 zondagavond. De Renaissance-zangeres werd maar liefst negen keer genomineerd, wat haar de meest genomineerde artiest van dit jaar maakte. Maar toen de rode loper begon vol te stromen, was Queen B nergens te bekennen – en toen de officiële ceremonie begon, was er nog steeds geen teken van Bey. Pas ruim een uur later arriveerden Beyoncé en Jay-Z. De reden? Ze zaten naar verluidt vast in het verkeer. En zo gaf Beyoncé een nieuwe betekenis aan de term fashionably late.

Beyoncé bij de Grammy Awards 2023

Het goede nieuws: haar metallic Gucci-jurk was het wachten meer dan waard. De lange zilveren rok met golvende ruches past perfect bij de disco-ready vibe die ze belichaamt met haar album Renaissance. De zangeres nam in totaal vier Grammy’s in ontvangst (waaronder die voor Beste R&B-nummer voor Cuff It), waarmee ze officieel een record breekt: ze heeft nu de meeste Grammy-overwinningen ooit (maar liefst 32 awards).

Na de show verraste de zangeres haar fans op Instagram met nóg een look. Deze tweede look bestaat uit een sculpturale, off-shoulderjurk van Balmain, met een gouden, pantserachtig korset eronder – en niet te vergeten een gouden hoofddeksel, in dezelfde sfeer als haar Grammy-awards, waarmee ze poseert.

Kortom, twee gedurfde ensembles in één nacht. Het enige wat het helemaal af had kunnen maken, was een optreden. Maar daarvoor moet je helaas echt wachten op haar tournee. Als je kaartjes kunt scoren, tenminste.

Beyoncé kwam fashionably late bij de Grammy Awards 2023
©Getty Images

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)