beyonce-heeft-haar-eerste-tiktok-video-gepost-en-het-is-een-lief-eerbetoon-aan-haar-fans-216968
©ANP

Stop de persen: Beyoncé heeft zich aangemeld op het populaire video-sharing platform TikTok. En natuurlijk, geheel in Queen B style, eert ze met haar eerste post meteen haar fans. Op vrijdag 15 juli deelde ze namelijk een video waar ze TikTok-gebruikers bedankt die gebruik hebben gemaakt van haar nieuwste nummer ‘Break My Soul‘. Benieuwd? Bekijk onderaan dit artikel haar TikTok-debuut.

Beyoncé eert haar fans op TikTok

De Britse Vogue-coverster haalt de krantenkoppen met haar debuutfilmpje op het platform. Vooral door de massale respons van de ‘BeyHive’, haar enorme internationale fanbase, krijgt ze binnen 24 uur maar liefst 3 miljoen volgers. Beyoncé is duidelijk vereerd door al het steun en schrijft ook een waarderend bericht aan haar fans op het platform. Ze schrijft: “Heel erg bedankt voor alle liefde voor BREAK MY SOUL! – Liefs B.” De zangeres maakt trouwens vaker een video met behulp van materiaal van fans die haar nummers hebben gebruikt. Eerder deed ze dit via YouTube, en nu dus via TikTok.

Beyoncé, Victoria Beckham, wie volgt?

Beyoncé’s TikTok-debuut komt voor de release van ‘Renaissance‘, haar zevende album dat op 29 juli verschijnt en een afleiding belooft te zijn van “een enge tijd voor de wereld”. Naast haar toetreding tot het platform op vrijdag 15 juli, deelde Beyoncé ook haar muziekarchief. Hiermee stelt ze nummers beschikbaar voor het gebruik van TikTokkers als achtergrondgeluid bij content. De nummers in het archief bevatten haar nieuwe single ‘Break My Soul’, én oudere hits als Halo en Single Ladies.

De zangeres en songwriter is de nieuwste Amerikaanse beroemdheid die zich heeft aangesloten bij het populaire videoplatform TikTok. Eerder deze maand sloot Victoria Beckham zich al aan. Wie zullen er hierna nog volgen? Bekijk hieronder de eerste TikTok-video van Queen B.