blake-lively-brengt-de-controversiele-bikini-met-mouwen-terug-220948
©MJ Photos/Shutterstock /ANP

Bikinitrends komen en gaan – iets wat zeker geldt voor de bikini met mouwen. De trend, die al enige tijd bezig is met een comeback, roept de nodige controverse op: you simply hate it or love it. Wie zeker een liefhebber is van de bikini met mouwen, is Blake Lively. Dat blijkt wel uit de meest recente Instagrampost van de actrice, waarin ze poseert in een witte two-piece.

Blake Lively brengt de bikini met mouwen terug

Op de zomerse foto zien we de actrice, die vandaag haar 35ste verjaardag viert, naast het zwembad staan. Ze kijkt lachend voor zich uit – wat wij ook zouden doen als we ons op zo’n idyllische locatie zouden bevinden. Lively draagt een witte wrap bikinitop met korte mouwen en een bijpassend wit bikinibroekje met een zilveren ringdetail op de heupen. “Summer lovin’… had me a blast”, schrijft de actrice bij de foto. Daarmee lijkt ze een subtiele ode te brengen aan het nummer Summer Nights uit de iconische film Grease uit 1978.

In de post tagt Blake ook haar man Ryan Reynolds. Of ze dat doet om zijn aandacht te trekken of om hem credits te geven voor het maken van de foto, blijft onduidelijk, maar het weerhoudt hem er niet van om te reageren op de bikinifoto van zijn vrouw. “Wrexham is het Ibiza van Wales”, klinkt de reactie van Reynolds – een hint dat het koppel in het Verenigd Koninkrijk is. De acteur verwijst daarmee ook meteen naar zijn nieuwe docu-serie Welcome to Wrexham over voetbalclub Wrexham AFC, die hij in 2020 kocht met zijn vriend Rob McElhenney.

Of Blake nu op Ibiza of in Wrexham is, ze lijkt de tijd van haar leven te hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)